Horia Brenciu: "Toti cei care au voce sunt bineveniti la Vocea Romaniei" VIDEO

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Horia Brenciu</span>: "Toti cei care au voce sunt bineveniti la Vocea Romaniei" <span style="color: rgb(255, 0, 0);">VIDEO</span>

Horia Brenciu care face parte din juriul celui mai in voga show de entertaiment al momentului "Vocea Romaniei" ce va fi difuzat din toamna, la Pro Tv a  vorbit intr-un interviu exclusiv pentru www.protv.ro despre noutatile acestei emisiunii.

Si pentru ca juratii devin antrenori, iar concurentii au astfel sansa de a lucra cu cele mai mari nume din industria muzicala romaneasca, adica  Loredana, Brenciu, Smiley sau Marius Moga.

Horia Brenciu dezvaluie ce calitati trebuie sa aiba persoanele care sunt asteptate la preselectie. "De un lucru ne dam seama in muzica, vocea trebuie sa fie frumoasa, ambalajul poate sa fie cu urechea mai lunga, mai scurta, cu parul mai scurt, mai lung. Nu ma intereseaza, oamenii sa aiba o voce care voce sa oglindeasca exact sufletul lor".  

Inscrie-te AICI si vino la preselectiile din Bucuresti de pe 26 si 27 iunie in Bucuresti, la Crown Plaza.

Cat despre genul muzical care trebuie abordat de viitorii concurenti, cantaretul spune: "Vreau sa cred ca vor veni din toate genurile. Fiecare gen de muzica e frumos, toate sunt minunate, deci toata lumea este binevenita".

Urmareste mai sus interviul acordat de Horia Brenciu!
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni