• PRO TV
  • Horia Brenciu STIE cum ii va face pe concurentii de la Vocea Romaniei sa aleaga echipa lui. Care e PLANUL LUI SECRET

Horia Brenciu STIE cum ii va face pe concurentii de la Vocea Romaniei sa aleaga echipa lui. Care e PLANUL LUI SECRET

Horia Brenciu STIE cum ii va face pe concurentii de la Vocea Romaniei sa aleaga echipa lui. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Care e PLANUL LUI SECRET</span>

Horia Brenciu este deja pregatit pentru auditiile pe nevazute de la Vocea Romaniei si are un adevarat plan pentru a-i cuceri pe concurenti sa intre la el in echipa.

Cand vei incepe filmarile pentru auditiile pe nevazute si cum planuiesti sa-i convingi pe concurenti sa intre in echipa ta?

E formidabila etapa asta! Un lucru e foarte clar! Atunci e momentul cind faci efectiv dragoste la prima… auditie!  Anul asta pentru concurentii la care ma voi intoarce am pregatit noi strategii de convingere.

Asta, bineinteles, in cazul in care se vor intoarce si ceilalti colegi ai mei, juratii. Va dezvalui doar o singura metoda! Ma voi uita luuung in ochii celui pe care-l vreau in echipa mea si-i spun apasat urmatoarele cuvinte:” “Who’s your daddy?”

Au inceput preselectiile la Vocea Romaniei, in toamna ai concert. Cum te vei descurca?

E specialitatea mea sa-mi complic viata... De data asta, Dumnezeu mi-a creat un scenariu mirific. „Vocea Romaniei”, nasterea primei mele fetite si pe 29 noiembrie, la Sala Palatului, spectacolul „MY WAY”.

Ce sa fac, asta-i drumul meu... In toamna asta, pentru mine, se vor  numara toti bobocii!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni