• Emisiuni
  • Vocea României
  • Prima etapa a Confruntarilor de la “Vocea Romaniei”! Horia Brenciu s-a despartit in lacrimi de primii concurenti eliminati

Prima etapa a Confruntarilor de la “Vocea Romaniei”! Horia Brenciu s-a despartit in lacrimi de primii concurenti eliminati

Prima etapa a Confruntarilor de la<span style="color: rgb(255, 0, 0); "> “Vocea Romaniei”!<span style="color:#000;"> Horia Brenciu s-a despartit in lacrimi de primii concurenti eliminati</span></span>

Vineri, 1 noiembrie de la ora 20:15 ProTV difuzeaza prima etapa a “Confruntarilor” din super show-ul “Vocea Romaniei”. Cei patru antrenori au pregatit cate 6 duete cu concurentii din echipa lor. Etapa este eliminatorie, in urma fiecarui duet unul dintre participanti va parasi aceasta competitie.


Prima editie a “Confruntarilor” aduce in fata telespectatorilor ProTV cate doua duete pregatite de fiecare dintre cei patru antrenori. Emisiunea este o combinatie perfecta intre un super show, emotie si tensiune la cote maxime.

Trairile din ringul de la “Vocea Romaniei” au fost atat de intense, incat de cele mai multe ori confruntarile s-au terminat in lacrimi. Cel mai emotionat dintre antrenori s-a dovedit a fi Horia Brenciu care a izbucnit in plans in momentul a care trebuit sa aleaga intre Iuliana Puschila si Kristina Koszorush. ”Imi cereti imposibilul” a declarat el!

Cand a trebuit sa faca alegerea finala, Horia a urcat alaturi de ele pe scena si le-a imbratisat indelung!

Loredana, Smiley,Marius Moga si Horia Brenciu, cu totii au trecut prin momente foarte dificile in aceasta etapa, insa sunt convinsi ca drumul concurentilor eliminate nu se va termina aici. “Sunt voci bune cu care sigur voi colabora si vreo cativa sunt pusi si pe compus asa ca le voi ura bun venit in echipa deMoga Music”, a povestit Moga. “La asemenea oameni talentati nu ai cum sa renunti”, a confirmat si Smiley.

Urasc despartirile, mi-a fost teribil de greu sa aleg, dar voi incerca sa compensez faptul ca nu au fost mai multe locuri pentru a merge mai departe cu dorinta mea de a lucra cu ei pe viitor, de a le scrie cantece si de a-i sfatui in carierele lor”, a povestit si Loredana.

Horia Brenciu este si el convins ca va fi in continuare alaturi de concurentii lui. “Relatia mea cu concurentii de la Vocea Romaniei sta in felul urmator! Desi doar unul singur din echipa mea de 12 voci va ajunge in finala, dorinta mea este sa6 ramin mereu alaturi de ei! Fie ca-i voi ajuta sa-si faca si mai cunoscuta activitatea lor, fie ca vom lucra muzica impreuna sau ca vom cinta pe aceeasi scena, colaborarea noastra vreau sa continue dincolo de concursul de televiziune!”



In aceasta noua etapa, a “Confruntarilor” fiecare antrenor are alaturi de el cate un consilier care il va ajuta in luarea deciziilor. Smiley il are alaturi pe Alex Velea, Marius Moga pe Morandi, Horia Breniu pe Monica Anghel, iar Loredana Groza pe Dana Dorian. Concurentii selectati in aceasta etapa vor ajunge direct in show-urile live ale emisiunii.

Vezi Vocea Romaniei editia a cincea INTEGRAL pe voyo.ro!

Facebook.com/VoceaRomaniei

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni