• Emisiuni
  • Vocea României
  • Horia Brenciu nu are planuri de casatorie deocamdata! "Cand sa mai incapa si casatoria intre tot pomelnicul asta de concerte, nasteri si repetitii"

Horia Brenciu nu are planuri de casatorie deocamdata! "Cand sa mai incapa si casatoria intre tot pomelnicul asta de concerte, nasteri si repetitii"

<span style="color:#f00;">Horia Brenciu nu are planuri de casatorie deocamdata!</span> "Cand sa mai incapa si casatoria intre tot pomelnicul asta de concerte, nasteri si repetitii"

Artistul a aflat de curand ca urmeaza sa aiba o fetita impreuna cu iubita sa Alice.

Relatia ta cu Alice dureaza de sase ani, daca nu ma insel, iar acum va fi incununata cu minunatul cadou pe care-l vei primi de ziua ta. V-ati dorit sa aveti un copil in acea perioada sau asa s-a intamplat?
Daca Dumnezeu a vrut asa, noi nu putem decit sa ne bucuram! Acest copilas dragalas vine in cea mai agitata, complexa si tumultuoasa perioada artistica a vietii mele. Si repet, imi pare bine ca s-a intimplat asa! Daca ar fi sa ma gindesc la nebunia care va fi la „Vocea Romaniei”, cu viitoarea mea echipa de 12 voci si cu toate acele editii live, daca ar fi sa adaug repetitiile cu orchestra de aproape 25 de muzicieni pentru concertul de pe 29 noiembrie, de la Sala Palatului si daca ar fi sa prind in acest conglomerat si pregatirile pentru al 3-lea album al meu, intitulat „40”, pe care-l lansez in primavara, ei bine, tot ce ma rog eu, in contextul asta, este sa nu cumva sa se intimple este ca unele dintre evenimentele de pe lista sa coincida cu nasterea mostenitorului tronului Brenciu!

Te simti pregatit pentru „meseria” de tatic?
EU sint taticul ideal! Stiu sa cint, sa dansez, sa spun poezii, sa dau de mincare, sa mingii, sa schimb tot felul de scutece, sa bat pe spate, sa masez, sa ma scalambai, daca e cazul, sa imping caruciorul si sa spal suzeta, chiar daca ea ar cadea pe jos de 100 de ori... Nu cred ca pot alapta, dar daca destinul mi-o va cere, o s-o invat si p-asta!

Urmeaza si o casatorie sau nu e in planurile apropiate acest eveniment?
Hahaha, ma faci sa rid! Pai, cind sa mai incapa si casatoria intre tot pomelnicul asta de concerte, nasteri si repetitii prin studiouri?!
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni