• Emisiuni
  • Vocea României
  • La multi ani, Horia Brenciu! Citeste primul lui interviu la 40 ani si lasa-i AICI mesajul tau

La multi ani, Horia Brenciu! Citeste primul lui interviu la 40 ani si lasa-i AICI mesajul tau

La multi ani, Horia Brenciu! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Citeste primul lui interviu la 40 ani</span> si lasa-i AICI mesajul tau

Horia Brenciu, simpaticul antrenor de la "Vocea Romaniei" implineste 40 de ani astazi, pe 27 august, iar fanii au inceput deja sa-i trimita in avans urari si mesaje de sanatate, fericire, dar si felicitari pentru ca va deveni tatic.

- Ce-ti mai spune inima la 40 de ani? 40 de ani e o varsta incerta, nici de inceput nici de capat de drum, tu cum o vezi?
40 reprezinta 2 cifre alaturate. Teoretic, ele constituie virsta mea biologica. Practic, n-am avut atita energie, chef de munca si dorinta de creatie in toata viata mea.

- Unii fac crize! Tu cum stai cu criza de 40 de ani?
Eu fac din criza … crizanteme! Tata m-a invatat sa iubesc, printre altele, natura si ii respect sfatul.

- Ai facut show-uri TV, ai jucat intr-un serial, ai cantat, ai facut reclame, ai scris poezie, care varianta ti-a adus cele mai mari satisfactii?

Cantatul, fara indoiala. Filmul, reclama, poezia sau orice aparitie TV iti creeaza o notorietate, dar nu te apropie profund de oameni… Prin muzica si in special prin indermediul spectacolelor live am reusit sa-i si ating pe multi dintre ei... De fapt, am reusit sa ne cunoastem reciproc mult mai bine.

- Si ce urmeaza?

2 nasteri… Noiembrie e o luna nebuna!  Vin primul meu copil si odata cu el, pe 29 noiembrie, la Sala Palatului, se va naste si cea mai complexa productie de swing din Romania. Anul viitor nu ne vom opri deloc din… travaliu! In primavara vom aduce pe lume vreo 2 albume si-un turneu. Dupa cum vedeti, la 40 de ani sunt mai fertil ca niciodata!

- Si, mai ales, cum te pregatesti pentru rolul de tata? Ai emotii?

Am foarte mari emotii cu atit mai mult cu cit mostenitoarea a inceput sa dea vizibil din picioare. I-am explicat ca fotbalul feminin nu are un orizont prea stralucit in tara noastra. Sper ca m-a inteles… I-am mai povestit de televiziune, de muzica si de toate scenele lumii… Nu stiu ce-a auzit ea, acolo, in burta, dar sint tare curios ce-a retinut si ce-o sa faca in viitor.

- Esti in juriu la “Vocea Romaniei”. Cum se vede show-ul din interior?

Acum, la prima etapa sintem la fel ca cei din studio sau cei de acasa, doar spectatori. Aplaudam si ne bucuram de spectacolul oferit de concurenti. Munca juratilor incepe imediat dupa asamblarea echipelor. Trebuie sa va marturisesc faptul ca mi-a fost dor de platou si de mirosul de competitie muzicala. Se anunta o toamna plina de… acute! ;-)

- Daca ai fi tanar si necunoscut, te-ai inscrie?

O, da… Chiar si asa, putin cunoscut, mi-as incerca sansele la Vocea Romaniei. Aplauzele publicului mi-ar fi de ajuns…

- Ce sfat le-ai da concurentilor?

Are trupa Kiss o piesa ale carei versuri suna asa: “I was made for lovin' you baby, you were made for lovin' me”. Cam asta trebuie sa se intimple pe scena! ;-) Fiecare intelege ce vrea… Artistul are, insa, un regret de ziua lui si anume ca nu il va avea alaturi pe tatal sau, de care este foarte atasat si care locuieste la Brasov.

Horia Brenciu
a scris pe blog ca, atunci cand si-a vizitat parintele, care a implinit recent 82 de ani, acesta i-a spus ca i-ar fi foarte greu sa se deplaseze la Bucuresti pentru a sarbatori impreuna. 

"Azi am fost la tata... Mi-a spus ca ii pare foarte rau, dar nu crede ca are destula putere sa se deplaseze spre Bucuresti, la aniversarea celor 40 de ani ai mei. I-am zis ca nu-i bai.

L-am pus totusi sa promita ca pe 29 noiembrie, la Sala Palatului, va fi alaturi de mine. Mi-a zambit si m-a intrebat daca am si un corp de balet in distributie... "Supriza", i-am replicat. A zambit, ne-am pupat si ne-am despartit. El cu emotia varstei, eu cu cea a toamnei care se apropie
", a scris Horia Brenciu pe blog.

Antrenorul de la Vocea Romaniei se pregateste sa devina tatic in curand: iubita lui, Alice Dumitrescu este insarcinata cu primul lor copil, o fetita.

Sursa: protvmagazin.ro

 

Horia Brenciu are 14 voci de aur la "Vocea Romaniei"! Afla ce crede despre echipa sa

Vocea Romaniei revine din 25 septembrie la ProTV

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni