Horia Brenciu dezvaluie cu cine isi bea cafeaua in diminetile din septembrie. Vezi AICI!

05 Septembrie 2011, 12:43


	Horia Brenciu dezvaluie cu cine isi bea cafeaua in diminetile din septembrie. Vezi AICI!

Horia Brenciu este unul dintre cei patru antrenori  al supershow-ului "Vocea Romaniei", emisiune ce va fi difuzata din septembrie la Pro Tv. De aceea cantaretul a acordat un interviu in care a vorbit despre talentul sau muzical.

Acesta a dezavaluit faptul ca mama lui a si-a dat seama ca este talentat si de aceea i-a achizitionat un pian pe cand avea 6-7 ani. "Atunci, nu prea excelam prin calitati artistice speciale, dar am vrut sa descopar lumea. Si eu si Marius, fratele meu, dispuneam de un bagaj genetic destul de sanatos. El a constituit de altfel si baza noastra artistica. Dar asta nu e niciodata de ajuns. In ceea ce ma priveste, am invatat multe de la oameni".

Intrebat cu cine isi bea cafeaua in diminetile din septembrie, acesta a raspuns, scurt si la obiect: "Cu prietenii mei de pe facebook... ”Aroma de fb” este expresie de-a mea devenita deja obisnuinta pe internet. E foarte adevarat ca „Septembrie, luni” a si transformat-o in traditie".

Nu uita ca il poti vedea pe Horia Brenciu in postura de antrenor din toamna la Pro Tv,  in cadrul celui mai asteptat show al momentului.

 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies