• PRO TV
  • Horia Brenciu, cel mai tare pescar din Delta! Vezi cati pesti a reusit sa prinda

Horia Brenciu, cel mai tare pescar din Delta! Vezi cati pesti a reusit sa prinda

Horia Brenciu, <span style="color:#f00;">cel mai tare pescar din Delta</span>! Vezi cati pesti a reusit sa prinda

De ceva vreme, Horia Brenciu, unul dintre antrenorii show-ului “Vocea Romaniei” ce va incepe in luna septembrie la ProTV, si-a facut un obicei din a-si petrece vacantele prin tara.

Artistul a inceput sa redescopere farmecul locurilor autohtone odata cu concertele pe care le-a sustinut prin mai toata Romania. In aceasta vara locatia aleasa a fost Delta Dunarii, acolo unde Horia s-a retras pentru cateva zile. 

Pescuitul, tablele, somnii, carasii, stuful, Letea, Delta, toate si-au dat mana, iar eu m-am prins imediat in aceasta hora. De cate ori ajung aici mi se ascute involuntar sentimentul patriotic pentru ca vad cate au de oferit aceste locuri”, a povestit artistul.

In aceste cateva zile, Horia s-a reintors si la o mai veche pasiune a lui: fotografia. “Imi place sa fotografiez: locuri, oameni, stari.. Acesta este si motivul pentru care eu nu prea apar in poze. Aparatul este mai tot timpul la mine”, a mai povestit el. Si pentru ca tot se afla in Delta, antrenorul de la Vocea Romaniei si-a exersat si abilitatile de pescar.

Am reputat cateva victorii piscicole, cea mai notabila fiind un somotei, care s-a transformat rapid in cina. E adevarat ca am mai prins si alte cateva specii, dar numai la cherhana. Prietenii s-au amuzat pe seama mea si mi-au spus ca am reusit sa prind cel mai mic peste din Delta. Am vrut sa vi-l arat si voua, dar era atat de mic incat nu se vedea in cadru”, a mai povestit Horia.

Inainte de a pleca in vacanta, Horia si-a sarbatorit ca in fiecare an tatal, care a implinit venerabila varsta de 81 de ani. Aniversarea a fost un prilej in plus de intalnire cu prietenii, unii dintre ei veniti de peste mari si tari. “M-am revazut cu prietenii mei din California, pe al caror copil l-am si botezat. Eram trei generatii diferite de Horia la aceeasi masa”, a mai povestit artistul.



Odata ce zilele libere au luat sfarsit, Horia s-a reapucat imediat de treaba: inregistrari, concerte si pregatirea concurentilor pentru noua etapa de la “Vocea Romaniei”, emisiune ce va incepe in septembrie, la ProTv.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni