• Emisiuni
  • Vocea României
  • Brenciu se tine de glume inainte de "Vocea Romaniei": "Am facut 300 de abdomene matinale, 40 km de sprint, 60 de tractiuni la bara fixa!"

Brenciu se tine de glume inainte de "Vocea Romaniei": "Am facut 300 de abdomene matinale, 40 km de sprint, 60 de tractiuni la bara fixa!"

<span style="color:#f00;">Brenciu se tine de glume</span> inainte de "Vocea Romaniei": "Am facut 300 de abdomene matinale, 40 km de sprint, 60 de tractiuni la bara fixa!"

Marti, 25 septembrie, de la ora 20:15, la ProTV si live pe net, pe voyo.ro, debuteaza cel de-al doilea sezon al super show-ului "Vocea Romaniei".

Cum te-ai pregatit pentru ce-a de-a doua editie de Vocea Romaniei?

N-o sa va vina sa credeti, dar am avut un program de pregatire absolut draconic. Zilnic am facut 300 de abdomene matinale, 40 de kilometri de sprint, 60 de tractiuni la bara fixa si 55 la bara mobila. Cei de la Comitetul Olimpic Roman m-au sunat in fiecare zi sa ma invite la Olimpiada de la Londra. Le-am spus ca daca s-a retras Patzaichin, aurul olimpic nu mai are niciun farmec pentru mine.

 

Ii vezi ca pe niste rivali pe ceilalti ”antrenori”? Le-ai prins punctele slabe din editia trecuta? Ii vei ”lovi” la ele?

Daaaa… ii voi nimici, ii voi casapi si apoi le voi incendia scaunele! :) Glumesc. Din fericire pentru ceilalti antrenori, toata energia mea se va focaliza pe cei 14 concurenti ai mei. Ei sint de fapt “armele” mele.

 

De care dintre ceilalti antrenori iti e teama? Pe care dintre ei vrei sa-l ”faci”?

Personal nu mi-e teama de nimeni si n-am nici cea mai mica intentie “sa-l fac” pe vreunul dintre colegii mei jurati. La Vocea Romaniei, ca de altfel in tot showbiz-ul muzical, primeaza inovatia si initiativa, combinate cu experienta si munca. Pe aceste aspecte ma voi concentra pentru a face din echipa mea una extrem de apreciata de public.

 

Caracterizeaza-i, pe rand, pe Smiley, Moga, Lori. Hai si pe Bartos...

Smiley este “smile man walking”, Moga este “wise man talking”, iar Loredana e este “o fata singura-n noapte”! :) In ceea ce-l priveste pe Bartos, el este cel mai bun discipol al meu!

 

Tu ai concura la Vocea Romaniei? Care dintre ceilalti antrenori crezi ca te-ar ”adjudeca”?

De ce nu?! As cinta in asemenea fel incit toti isi vor apasa butonul. Cred ca senzatia aceea a intoarcerii tuturor scaunelor este absolut unica. E una dintre cele mai bune confirmari de pe piata a vocii unui artist. 

 

Cu ce va fi mai buna editia asta fata de precedenta?

Sint cel putin doua aspecte esentiale… Moga si-a schimbat papionul, iar Loredana si-a adincit decolteul.  Si daca la astea mai adaug faptul ca personal ma voi bate pentru fiecare voce, cred ca n-o sa riscati sa pierdeti nicio emisie.

 

Pe 29 noiembrie vei canta la Sala Palatului. Tot in noiembrie va veni pe lume fetita ta... Cum te vei imparti intre cele doua evenimente?

Ori voi muta nasterea pe scena, ori spectacolul va fi chiar la maternitate. Una din doua! Lasind putin gluma la o parte, va dati seama ca nu mi-ar face mare placere ca cele 2 evenimente sa coincida. Oricum, repetitiile cu Big band-ul meu continua aproape zilnic, la fel cum cea mica loveste din ce in ce mai tare cu piciorusele. Partea pe care ea insa n-o stie este ca o sa-i dedic pe 29 noiembrie, pe scena Salii Palatului, exact piesa pe care i-o cint cel mai frecvent. 

 

In show va fi inclus si un corp de balet, pentru a-l multumi pe tatal tau?

Daca ar trebui sa-l multumesc pe tata ar fi trebuit sa-i aduc pe Indrid Bergman si pe  Humphrey Bogart, impreuna cu tot cast-ul din filmul Casablanca… 

 

Vei avea curaj sa asisti la nasterea micutei, sau chiar sa filmezi momentul? Multi tati lesina la vederea copilului fix in momentul in care acesta vine pe lume...

M-am intrebat daca tot sint oameni care filmeaza scene de genul asta, ele cind se revad? In familie, duminica, dupa masa de prinz?! :) Sincer, nu sint fanul unor astfel de “shooting-uri” si cred ca nimeni nu stirbeste din amintirea nasterii daca nu inregistreaza asa ceva…

 

Ce nume ati ales pentru ea, sau ce variante aveti in calcul?

Fiecare si-a ales o misiune. Eu stabilesc data botezului, iar Alice numele copilului. O data pe saptamina am convenit sa facem schimb de informatii. Pina acum, n-am avut timp… :)

 

Vorbesti cu burtica? Ce anume ii spui? La ce anume reactioneaza?

Vorbesc direct cu copilul si pina acum m-a ascultat extrem de atent. Subiectele au fost si ele diverse… Paritatea leu/euro, pacea din Afganistan si delicata situatia a Romaniei in Parlamentul European… Copilul a reactionat cel mai bine cind i-am cintat! :)

 

Cum te pregatesti pentru rolul de tata? Citesti carti de specialitate, te uiti la documentare despre parenting?

Nu. Scoala pentru buna crestere a copilului am facut-o la Tip Top Minitop si la Kiki Riki Miki. Sint pregatit pentru orice  scincet, bocet, colica, iesire de dinte sau schimbare de pampers. Sint antrenat pentru orice intrebare “copilareasca”, vaza sparta, urcare neprevazuta in copac sau pe gardul vecinului. Pe scurt, eu voi fi mixajul perfect dintre  Superman, Spiderman si daca micuta o cere, voi lua si ceva din atitudinea lui Cat Woman. :)

 

Vei fi tatic, nu te-ai gandit ca a venit vremea sa fii si sot? Pe cand nunta?

Ne cerem de sot si sotie o data la doua zile. Astazi, nu! :)

 

Care sunt cele mai de pret trei lucruri invatate de la tatal tau?

Rabdare, iubire si preseverenta.

 

Tatal tau are 82 de ani. Tu cum te vezi la aceasta venerabila varsta?

In poze… :)

 

Anumite publicatii de specialitate te-au declarat un showman mai bun decat Stefan Banica jr. Cum te simti ca i-au ”suflat” titulatura?

Nu i-am suflat nimic lui Stefan si nici macar n-am intentia s-o fac. Are toata aprecierea mea pentru tot ce-a facut pina acum in lumea muzicala romaneasca. Imi aduc aminte de o intilnire prin 1959 intre Sinatra si Elvis. Erau la un revelion si au inceput sa-si cinte reciproc piesele. Sinatra a incheiat momentul cu o remarca fabuloasa: “Lucram pe acelasi teren, dar in arii diferite”. Il parafrazez si eu pe Frank si va spun ca eu si Stefan locuim in acelasi cartier, insa pe strazi diferite!

 

Ce te-a facut sa plangi in ultimii 5 ani?

O ceapa. Era mare si alba. :)

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni