• PRO TV
  • Horia Brenciu, alaturi de doua dintre cele mai importante femei din viata lui. Cat de mari au crescut si ce frumoase sunt fiicele lui vitrege

Horia Brenciu, alaturi de doua dintre cele mai importante femei din viata lui. Cat de mari au crescut si ce frumoase sunt fiicele lui vitrege

Horia Brenciu, alaturi de doua dintre cele mai importante femei din viata lui. Cat de mari au crescut si ce frumoase sunt fiicele lui vitrege

Horia Brenciu e un tata fericit si mandru de toate cele trei fiice ale sale.

Horia Brenciu a devenit tata pe 1 noiembrie 2012, dupa ce iubita sa, Alice Dumitrescu, a adus pe lume o fetita care a primit numele Mina.


"Vocea Romaniei" revine la ProTV de sambata, 28 septembrie, de la 20:30!



Brenciu (41 ani) si Alice (44 ani) sunt impreuna de aproape sase ani. Micuta Mina este primul lor copil, iar Alice mai avand doua fiice dintr-o relatie anterioara.

Artistul a postat de curand pe o retea de socializare o fotografie in care apare alaturi de cele doua fete mai mari pe stadion si cu mesajul "Tablou de familie: "Tata si fetele" cu subtitlul "... si viata merge mai departe".

Maria este numele fetei mijlocii, iar pe cea mare o cheama Andreea. “Cu atatea fete prin preajma ta, nicio zi nu seamana cu cealalta. A fi tata este poate cea mai frumoasa si mai provocatoare slujba din lume” declara Brenciu intr-un interviu pentru protv.ro acum cateva luni, mandru ca fetita mai mica ii seamana intru totul.



Voce, privire, atitudine, vocatie, determinare, lacrimi, uimire si pofta de mincare… E clar! A mea e! ” s-a laudat antrenorul de la “Vocea Romaniei”. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni