• PRO TV
  • Horia Brenciu a împlinit 47 de ani. Ce cadou emoționant i-au făcut copiii lui

Horia Brenciu a împlinit 47 de ani. Ce cadou emoționant i-au făcut copiii lui

Horia Brenciu a împlinit 47 de ani. Ce cadou emoționant i-au făcut copiii lui

Horia Brenciu a împlinit 47 de ani, pe 27 august.  Printre miile de urări, pe care le-a primit personal sau pe rețelele sociale, una a fost cu adevărat specială.

Artistul Horia Brenciu a dezvăluit într-un interviu pentru protv.ro cum a petrecut de ziua lui. 

 

"De la copiii mei am primit cel mai frumos și cel mai cald . Este și filmat. Soția mea i-a filmat pe cei mai mici, pentru că fiica mea mijlocie este plecată in afara țării, la facultate, fiica mea cea mare a stat lângă mine ieri, tot timpul, și copiii mici mi-au dat un mesaj minunat, absolut senzational, o sa-l pastrez ca pe un porte-bonheur în sufletul meu."

 

Horia Brenciu a petrecut restrâns de ziua lui, alături de familie și câțiva prieteni, dar s-au simțit cu toții minunat. 

 

 

"Am făcut o mică petrecere în locul care, din septembrie va fi locul meu de suflet, Academia de Arte Horia Brenciu. Am inaugurat cu câțiva prieteni acest loc și sper ca toți copiii care vor veni aici, să se simtă cel puțin la fel de bine cum s-au simțit invitații la petrecerea de ziua mea."

 

Horia Brenciu promite spectacol total la Vocea României, unde s-a întors plin de energie și carismă, așa cum îl știm cu toții. 

 

 "Mă bucur foarte mult să fac parte din gașca asta în 2019. Dacă m-ai fi întrebat lucrul ăsta la începutul anului, n-aș fi crezut. Dar mă bucur că undeva, cineva s-a gândit că aș putea figura bine într-un context cum ar fi Vocea României. Lucrul ăsta mă onorează.   


Sper să mă pot plia pe ceilalți antrenori de la Vocea României, deși nu va fi usor pentru că, în special Tudor și Smiley au exepriența asta de 5 ani, adică i-am lăsat 5 ani să se joace. ", a mai declarat simpaticul artist pentru protv.ro. 






Citește și:  Horia Brenciu le declară „război” antrenorilor de la Vocea României. Ce le pregătește artistul

Horia Brenciu formează un cuplu de mai mulți ani cu producătoarea tv Alice Dumitrescu.

Horia şi Alice s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, dar se cunosc din 1995. Cei doi au fost priteni buni foarte mulţi ani înainte de a-şi oficializa realaţia. Au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume la data de 1 noiembrie 2012 şi au adoptat în 2016 un băieţel, Toma (4 ani). 

Alice mai are, însă, două fete,  Andreea (28 de ani) și Maria (20 ani). 


Deschide GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe fotografii 




Pe Protvplus poți vedea momente speciale din emisiunile preferate:






Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni