• Emisiuni
  • Vocea României
  • Horia Brenciu: "Era negru, robust si avea pe o parte 2 stative de luminari". Ghici care este cel mai bun prieten al artistului!

Horia Brenciu: "Era negru, robust si avea pe o parte 2 stative de luminari". Ghici care este cel mai bun prieten al artistului!

Horia Brenciu: "Era negru, robust si avea pe o parte 2 stative de luminari". Ghici care este cel mai bun prieten al artistului!

Horia Brenciu, unul dintre antrenorii de la “Vocea Romaniei”, emisiune ce va debuta marti, 27 septembrie, de la ora 20.15, la ProTv a avut in copilarie un prieten mai putin obisnuit.

“Cand aveam vreo 6-7 ani, a intrat in casa noastra – povesteste artistul. Era carat de vreo 4 oameni vinjosi si lucrul asta m-a uimit si mai tare. Am auzit tot felul de lucruri frumoase despre el, dar asa aproape nu-l vazusem niciodata.
Mi-am spus ca asta trebuie sa fie o piesa importanta de mobilier in casa noastra. A devenit mai mult decit atit. A fost prietenul cu care am impartasit primele mele hituri ascultate la Europa Libera si Vocea Americii. Era prima mea pianina!”, povesteste Horia Brenciu despre cea care avea sa-i schimbe viata si sa-i deschida o alta lume.

Horia Brenciu este foarte fericit de faptul ca mama sa a intuit ca in el zac multe calitati artistice ce merita scose la lumina si exploatate. “Pe la 6-7 ani, atunci cand am primit pianina, nu prea excelam prin calitati artistice speciale, dar am vrut sa descopar lumea. Si eu si Marius, fratele meu, dispuneam de un bagaj genetic destul de sanatos. El a constituit de altfel si baza noastra artistica. Dar asta nu e niciodata de ajuns – spune antrenorul de la „Vocea Romaniei”. In ceea ce ma priveste, am invatat multe de la oameni. Fie ca au fost buni sau mai putin, cei de linga mine m-au cizelat. Mi-au format nu numai vocea, dar si mintea si sufletul.” Horia se asteapta sa primeasca acelasi lucru de la cei care se regasesc in echipa sa si carora va trebui sa le imparta din toata experienta lui artistica adunata in 18 ani.

„In ceea ce ma priveste”
, spune antrenorul de la „Vocea Romaniei”, „eu am participat la prima preselectie pentru un show de televiziune acum 18 ani. Am luat-o. Atunci nu puteam fi parte din niciun fel de juriu. Acum, insa, celor care vor veni la preselectie si vor intra in echipa mea, le pun la dispozitie cei 18 ani de experienta! Si o fac pentru prima data si cu cel mai mare drag!".

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni