• Emisiuni
  • Vocea României
  • George Horga Jr., singurul roman care a ajuns la "The Voice", a fost eliminat. Cu cine a cantat: "Ea este geniala, el nu avea nicio sansa"

George Horga Jr., singurul roman care a ajuns la "The Voice", a fost eliminat. Cu cine a cantat: "Ea este geniala, el nu avea nicio sansa"

George Horga Jr., singurul roman care a ajuns la "The Voice", a fost eliminat. Cu cine a cantat: "Ea este geniala, el nu avea nicio sansa"

George Horga Jr., romanul in varsta de 19 ani, care a facut senzatie la "The Voice", unde a ajuns in echipa lui CeeLo Green si a trecut de prima confruntare, a fost eliminat din competitie.

La a doua confruntare, George a cantat alaturi de una dintre favoritele din acest sezon al emisiunii, Caroline Pennell, o cantareata desavarsita, cu o voce minunata. Melodia "The Way I Am", a lui Ingrid Michaelson, i s-a potrivit ca o manusa lui Caroline si, cu toate ca George a oferit cea mai buna prestatie a lui de pana acum, cu piesa "Because Of You", a lui Ne-Yo, CeeLo a ales sa renunte la roman.

George nu s-a lasat descurajat de faptul ca a parasit competitia de la "The Voice". Pe pagina sa de Facebook, romanul a publicat un mesaj de multumire pentru toti cei care l-au sustinut si a promis ca nu va renunta la visul sau de a ajunge un artist recunoscut international.

"Va iubesc pe toti. Acesta este doar un alt pas inainte in cariera mea. Vreau sa va fac mandri de mine, stiu ca inca mai am multe de aratat. Nu am iesit din competitie asa cum mi-as fi dorit, dar planuiesc sa-mi construiesc o cariera de durata. Sprijinul vostru este incredibil! Vreau sa multumesc familiei mele, prietenilor, fanilor, comunitatii din Romania care m-a sprijinit si ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot! Am muncit din greu la Los Angeles. Am cantece, am o echipa uimitoare si incerc sa-mi depasesc limitele zilnic. Va iubesc pe toti!", a scris George pe reteaua de socializare.

Caroline Pennell este considerata de presa de peste Ocean drept favorita la titlul de "Vocea" Americii, iar antrenorii au fost mai mult dec at incantati de interpretarea sa. Poti urmari confruntarea dintre Caroline si George in videoclipul de mai jos:


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni