• PRO TV
  • FOTO. Casa cu 4.000 de ceasuri! Cat timp i-a trebuit proprietarei sa le potriveasca la ora de iarna:

FOTO. Casa cu 4.000 de ceasuri! Cat timp i-a trebuit proprietarei sa le potriveasca la ora de iarna:

FOTO.<span style="color:#b22222;"> Casa cu 4.000 de ceasuri!</span> Cat timp i-a trebuit proprietarei sa le potriveasca la ora de iarna:

Persoanele care au uitat sa dea ceasurile cu o ora in urma noaptea trecuta nu trebuie sa isi faca probleme, deoarece o femeie a trebuit sa munceasca trei zile pentru a potrivi toate ceasurile pe care le are, peste 4.000.

Pauline West din Marea Britanie are in apartamentul sau o colectie impresionanta de ceasuri, care numara peste 4.000 de piese, scrie dailymail.co.uk.

Femeia in varsta de 60 de ani a avut nevoie de trei zile pentru a potrivi ceasurile pentru ora de iarna. Colectia ei, despre care se crede ca este cea mai mare din lume, acopera fiecare perete al casei sale si este estimata la o valoare de 17.000 de euro. Singurul loc din casa in care nu sunt ceasuri este dormitorul lui Kevin, fiul Paulinei. Pauline a inceput sa colectioneze ceasurile in urma cu 24 de ani.

VEZI FOTO CU CEASURILE PAULINEI

Sotul femeii, Roy, in varsta de 67 de ani, este atat de pasionat de colectia sotiei sale incat poate auzi daca unul dintre ceasuri nu mai functioneaza.

Cuplul petrece aproximativ o ora in fiecare seara pentru a intoarce ceasurile mecanice, iar in fiecare luna cumpara baterii pentru cele moderne. Cea mai valoroasa piesa a colectiei este un ceas vechi de 150 de ani, care ar costa in prezent aproximativ 1.100 de euro.
MEDIAFAX

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni