Finala Vocea Romaniei 2015. Ce spune Tobi Ibitoye despre evolutia sa in competitia vocilor: "Cred in potentialul meu!"

18 Decembrie 2015, 14:18

Finala Vocea Romaniei 2015. Ce spune Tobi Ibitoye despre evolutia sa in competitia vocilor: "Cred in potentialul meu!"

Finala Vocea Romaniei este AZI, de la 20:30, numai la PROTV! TU alegi castigatorul acestui sezon! 

TU alegi Vocea Romaniei in Marea Finala, AZI, 20:30, NUMAI la ProTV!

- Ti-ai imaginat aceasta evolutie la Vocea Romaniei?

- Bineinteles, nu mi-am imaginat ca voi evolua asa cum am facut-o. Am ajuns la un punct in care cred in potentialul meu, iar asta inseamna enorm pentru mine! Stiu foarte bine cat de mult ma concentrez in momentul in care cant o anumita melodie… Mi-am dezvoltat foarte mult vocea de cap, lucru de care nu aveam habar pana in momentul de fata. Am invatat importanta incalzirii vocii si repausului vocal si am invatat cum sa le folosesc. Pentru mine, toate aceste lucruri sunt fascinante, si, desigur, ele sunt si motivul recunoasterii mele imense pentru aceasta experienta.

- Ce inseamna voturile publicului si intrarea ta in finala Vocea Romaniei?

- Voturile publicului inseamna enorm pentru mine. Au jucat, probabil, cel mai important rol in construirea increderii in mine. Smiley mi-a spus intotdeauna: “daca acorzi importanta detaliilor care sunt cu adevarat importante si le iei in calcul in momentul in care te exprimi muzical, oamenii vor simti asta si vor aprecia. Asa ca, nu-ti fie teama sa fii tu.” Am fost eu de fiecare data, sunt eu intotdeauna si acest “eu” este apreciat de public. Ca artist, este un sentiment incredibil sa stii ca oamenii accepta si iubesc ceea ce faci tu.

- Daca o sa fie primul lucru pe care o sa-l faci daca vei castiga?

- Probabil voi “exploda” de bucurie. E posibil sa-mi pierd mintea, nu stiu… E greu sa ma gandesc la asta! Daca va fi cazul, voi simti asta atunci si restul lucrurilor vor veni natural.

Vocea Romaniei - Semifinala 2015: Tobi Ibitoye - Make It Rain:


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies