• PRO TV
  • Fiica in varsta de 13 ani a lui Michael Jackson, actrita in devenire. Afla in ce film va juca:

Fiica in varsta de 13 ani a lui Michael Jackson, actrita in devenire. Afla in ce film va juca:

Fiica in varsta de 13 ani a lui Michael Jackson,<span style="color:#f00;"> actrita in devenire.</span> Afla in ce film va juca:

Paris Jackson, fiica in varsta de 13 de ani a cantaretului Michael Jackson, isi va face debutul in cinematografie cu un rol intr-un film care apartine genului "fantasy", intitulat "Lundon's Bridge And The Three Keys".

Paris Jackson va interpreta rolul eroinei principale in acest film, care ar putea fi lansat pe marile ecrane in 2013, informeaza dailymail.co.uk.

Familia Jackson dorea ca Paris sa implineasca mai intai varsta de 18 ani inainte de a-si cladi o cariera, insa adolescenta in varsta de 13 ani a fost foarte convingatoare.

Ea i-a spus bunicii sale, Katherine Jackson, in varsta de 81 de ani - care este si tutorele celor trei copii ai megastarului -, ca filmul in care vrea sa joace va transmite spectatorilor acel tip de mesaj care era atat de apreciat de tatal ei, Michael Jackson.

"iubirea puternica pe care personajul ei o poarta tatalui ei este o tema centrala a intrigii filmului", a declarat o sursa pentru The Sun.

Incasarile obtinute vor fi donate pentru a finanta sistemul public de invatamant din Statele Unite ale Americii.

Filmul fantasy "Lundon's Bridge And The Three Keys" va fi realizat pe baza unei serii de volume scrise de Dennis H. Christen. O vraja straveche transforma un delfin intr-un om, un blestem preschimba un adolescent intr-o libelula si o regina meduza buna se preschimba intr-o zana rea. Iubirea fata de familie si credinta in magie reprezinta temele centrale din aceasta serie de romane.

Michael Jackson si-a facut testamentul in 2002 si, potrivit documentului, copiii sai - Prince Michael, Paris Michael Katherine si Prince Michael II - au mostenit 40% din averea sa, iar mama starului, Katherine Jackson, a primit tot 40% din avere. Celelalte 20 de procente au revenit unor fundatii de caritate.

De fapt, de la moartea starului, figura mamei sale, Katherine Jackson, este nedespartita de cei trei copii, a caror custodie a primit-o in august 2009, potrivit dorintei exprimate de cantaret in ultimul sau testament. Copiii lui Michael locuiesc in resedinta familiei Jackson din Encino, avand astfel parte de un camin traditional, complet diferit de mediul cu care i-a obisnuit tatal lor, care ii plimba peste tot in lume - Las Vegas, Irlanda, California, Bahrein etc. - in resedintele sale provizorii. Mediafax



Foto: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni