• Emisiuni
  • Vocea României
  • Fetita cu ochi mari, albastri s-a transformat intr-una dintre cele mai apreciate concurente de la Vocea Romaniei. Ai recunoscut-o?

Fetita cu ochi mari, albastri s-a transformat intr-una dintre cele mai apreciate concurente de la Vocea Romaniei. Ai recunoscut-o?

Fetita cu ochi mari, albastri s-a transformat intr-una dintre cele mai apreciate concurente de la Vocea Romaniei. Ai recunoscut-o?

Iolanda Moldoveanu, una dintre cele mai apreciate concurente din sezonul trecut al emisiunii "Vocea Romaniei", a facut parte din echipa lui Smiley si a ajuns pana in editiile live ale concursului.

Comparata adeseori cu o alta roscata cu voce puternica - Fely Donose, Iolanda Moldoveanu s-a impus la Vocea Romaniei cu melodii dificil de interpretat: Skyfall, a lui Adele sau Believe, a lui Cher.

"Prima mea intalnire cu muzica a fost cand aveam aproximativ 6 ani si parintii mi-au cumparat o pianina. Am facut ore de pian in particular timp de aproape doi ani. Pot spune ca mama a fost cea care m-a descoperit pentru ca ea s-a gandit sa ma inscrie la Palatul Copiilor, unde am inceput sa iau lectii de canto cu domnul professor Pancea Ioan. Atunci am inceput sa cant pentru prima oara.

Vocea Romaniei - in fiecare vineri, de la 20.30, la ProTV!

Am studiat de-a lungul timpului cu mai multi profesori de canto din Brasov, printre care Valentin Munteanu, Florin Balan, Cristina Puia. Pentru ca din clasa a patra pana la absolvirea liceului am ramas la Liceul de Muzica, pot spune ca am facut muzica aproape de cand ma stiu, intr-o forma sau alta, clasica sau usoara. Talentul nu cred ca il mostenesc de la cineva. Nici nu stiu daca se poate mosteni talentul. In orice caz, nimeni din familia mea nu canta", spunea Iolanda.

Vocea Romaniei a convins-o pe Iolanda ca trebuie sa nu renunte la visul sau si sa urmeze o cariera in muzica: "Din toata nebunia asta, mi-am dat seama de doua lucruri: ca trebuie sa cresc din punct de vedere muzical (pentru ca mai am mult de invatat) si ca mi-ar placea o cariera in televiziune… in spatele camerelor. Ca student la film, e interesant contactul cu televiziunea si ce presupune realizarea unei emisiuni. in rest, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult deocamdata, dar lucrez la asta. Vor urma niste proiecte interesante", a povestit fosta concurenta pentru site-ul iqool.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni