Fely Donose de la "Vocea Romaniei" nu mai e roscata. Iti place cum si-a vopsit parul?

Fely Donose de la "Vocea Romaniei" nu mai e roscata. Iti place cum si-a vopsit parul?

Semifinalista de la “Vocea Romaniei” si-a surprins fanii de pe Facebook cu un nou look.

Niciodata n-a fost mai simplu sa CASTIGI un iPad. Intra AICI


Toata lumea o stia roscata, dar acum simpatica ardeleanca si-a vopsit parul in doua culori: ombre, adica saten si blond spre varfuri.



Si, pentru ca se simte excelent in propria piele si pentru ca frumusetea ei nu depinde de nicio trusa de cosmetice, Fely si-a anuntat noul look pe pagina de Facebook cu o fotografie in care apare complet nemachiata.



Vara asta, Fely Donose a facut parte din cei peste 70 de artisti care s-au adunat la Tabara De Muzica 2013, desfasurata intre 7 si 14 iulie la Paltinis, cu scopul de a compune piese care sa devina hituri de radio.

Odata cu acest eveniment putem inventa un nou trend, un “new-corn”, care poate fi si un export bun pentru muzica noastra”, a spus Marius Moga, initiatorul proiectului.

In doar patru zile, 30 de piese au prins contur si au fost supuse auditiei publice. Cu gandul ca “Inevitabil va fi bine”, Andra si-a atins obiectivul, plecand cu o piesa la care a lucrat impreuna cu Fely Donose (“Vocea Romaniei”). “Sunt indragostita” va fi, cu siguranta, un single care va intra in playlisturile de radio in cateva luni.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni