• Emisiuni
  • Vocea României
  • Feli Donose lanseaza una dintre cele mai bune piese ale anului. Asculta aici melodia "Cine te crezi"si vezi primul clip din cariera artistei - VIDEO

Feli Donose lanseaza una dintre cele mai bune piese ale anului. Asculta aici melodia "Cine te crezi"si vezi primul clip din cariera artistei - VIDEO

Feli Donose lanseaza una dintre cele mai bune piese ale anului. Asculta aici melodia "Cine te crezi"si vezi primul clip din cariera artistei - VIDEO

Feli Donose, fosta concurenta de la Vocea Romaniei, si-a lansat primul single din cariera si un videoclip pe masura.

Cu o voce puternica, emanand caldura si reusind sa poarte ascultatorul prin tot portativul de emotii umane, Feli, frumoasa artista care ne-a cucerit la Vocea Romaniei, lanseaza single-ul „Cine te crezi?”, alaturi de HaHaHa Production si Cat Music.

"Cine te crezi?”, compusa de Feli, alaturi de Serban Cazan si Smiley, este o piesa extrem de sensibila, care pune in valoare calitatile vocale remarcabile ale artistei. Versurile pline de expresivitate si incarcate cu emotie poarta in totalitate semnatura cantaretei.

Fenomenul Vocea Romaniei depaseste ecranul televiziorului. Orice roman poate incerca experienta Vocea descarcand aplicatia “Fii Antrenor” din App store si Google Play.

"Vocea Romaniei" - in fiecare vineri, de la 20.30, la ProTV!

Emisiune sponsorizata de Telekom.

"Am avut parte de cea mai minunata seara din viata mea! Nu am cuvinte...Multumesc HaHaHa Production ca m-ai primit in casa ta cu bratele deschise si cu zambet sincer inca din prima zi, Smiley Omul...ce simt acum nu poate fi descris in cuvinte.. Multumesc Serban Cazan! Esti producatorul VIETII MELE! Si vreau sa lucrez cu tine atata timp cat Dumnezeu a scris in stele sa cant!... :))", a scris cantareata pe pagina sa de Facebook.

„Cine Te Crezi descrie o poveste reala: uneori o relatie poate fi toxica, iar detasarea poate fi foarte grea. Este o experienta prin care am trecut multi dintre noi intr-un moment al vietii, sau la care cel putin am fost martori,” spune Feli.

Videoclipul piesei este o productie HaHaHa Video Production, in regia lui Catrinel Danaiata. A fost filmat intr-un vechi conac boieresc, un cadru misterios care transpune perfect dramatismul povestii de dragoste.

 
Feli spune despre sine ca este „un satelit natural al muzicii" si nu isi poate imagina un mod mai bun de a se exprima decat prin muzica. S-a remarcat la Vocea Romaniei, fiind unul dintre concurentiii creditati cu cele mai mari sanse la castigarea concursului.
 
Artista nu era insa la primul contact cu muzica. In adolescenta a cantat intr-o trupa pop-rock („Aliens"), a lucrat alaturi de Edi Schneider (Dj Phantom), iar apoi s-a indreptat catre sfera hip-hop unde s-a implicat in cateva proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya si Guess Who, toate  aceste experiente ajutand-o sa-si defineasca stilul. Din 2014, Feli a luat decizia sa se alature echipei HaHaHa Production si sa lucreze pentru propriul proiect muzical.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni