• Emisiuni
  • Vocea României
  • Smiley i-a zis ca e MAI TARE decat Lady Gaga, iar ea l-a ales pe Moga! Interviu cu Fely Donose: "Mi s-a spus Adele de Romania si fara sa cant!"

Smiley i-a zis ca e MAI TARE decat Lady Gaga, iar ea l-a ales pe Moga! Interviu cu Fely Donose: "Mi s-a spus Adele de Romania si fara sa cant!"

Smiley i-a zis ca e <span style="color:#f00;">MAI TARE decat Lady Gaga,</span> iar ea l-a ales pe Moga! Interviu cu Fely Donose: <span style="color:#f00;">"Mi s-a spus Adele de Romania</span> si fara sa cant!"

Fely Donose are 26 de ani, este din Sebes, Alba si nu a luat niciodata cursuri de canto. Cu toate acestea, tanara a reusit sa ii vrajeasca pe antrenorii de la "Vocea Romaniei" la auditiile pe nevazute cu o interpretare de exceptie a piesei lui Lady Gaga - "You and I".

Tanara nu este la primul contact cu lumea muzicii. Dupa cum singura a recunoscut, a renuntat chiar si la liceu pentru a-si urma acest vis. A plecat inca din adolescenta in Cluj, unde a reusit sa aiba colaborari cu Guess Who, Puya sau Grasu XXL si sa compuna o piesa pentru Nicoleta Luciu.

A venit la "Vocea Romaniei" insotita de un fost concurent din primul sezon al show-ului - Robert Patai. Dupa ce a intors 3 din 4 scaune la auditiile pe nevazute, Fely a ales sa mearga mai departe in echipa lui Marius Moga.  

Ai ratat vreun moment din Vocea Romaniei? Vezi emisiunea INTEGRAL pe voyo.ro



Citeste mai jos un interviu cu Fely Donose:



Ai spus ca ai renuntat la liceu pentru muzica. Intentionezi sa-ti continui studiile?

Da, am renuntat cum am si zis in interviul televizat la Vocea Romaniei. Atunci cand m-am mutat in Cluj, aveam vreo 480 ron in buzunar. Treptat, pentru ca Dumnezeu ma iubeste, m-am angajat undeva unde castigam suficient cat sa imi platesc chiria, cheltuielile etc. si sa imi platesc o scoala, asa ca m-am inscris atunci la un liceu fara frecventa, iar anul asta termin clasa a XI-a . 

Sunt constienta ca nu e la fel ca si liceul normal, dar asta am simtit si asta am facut! Am mers dupa inima intotdeauna. :)

 

Ti s-a mai spus ca semeni cu Adele?

Ooooo daaaa! Mi s-a spus Adele de Romania si fara sa cant! 

Ma bucur ca oamenii ma compara cu ea, pentru ca Adele este o artista tanara si talentata care isi scrie propriile piese, este o fire iubitoare si deschisa si vorbeste mult ca si mine!!! Hahaha. In plus, am crescut ascultand aceeasi muzica si, intr-o oarecare masura, chiar si vietile personale ni se aseamana 

Totusi, mi-as dori ca la un moment dat cand o sa am ocazia sa arat lumii cine sunt ca suflet de artist sa zica lumea Fely e Fely. E a noastra, din Romania si ne mandrim cu ea punct. 

 

Daca ar fi sa o iei de la capat, ce ai schimba la prima ta aparitie la "Vocea Romaniei"?

Absolut nimic! Tot ce s-a intamplat s-a intamplat cu un motiv. Toate starile mele, absolut tot. Drumul asta ma duce unde trebuie sa fiu acum! 

 

Care a fost primul sentiment pe care l-ai avut cand ai pasit pe scena?

" Tulai Doamne ce fac aici ? De ce am vent? Fely, Fely, Fely, acuma nu ai ce face si "Inainte cu Dumnezo", cum ar zice mama" si pac, a inceput piesa! Haha!


Asculta aici cum a cantat Fely Donose la auditiile pe nevazute:
Smiley i-a zis ca e mai tare decat Lady Gaga! VIDEO

Cum ti s-au parut antrenorii cand i-ai vazut pentru prima data "in carne si oase"?

Oameni frumosi! Loredana e o prezenta feminina tare faina! Arata impecabil! Brenciu este exact cum il vedeam la televizor, Smiley ca un smiley, dar pe Marius cand l-am vazut imi venea sa merg sa il strang in brate! Pe langa faptul ca il admir ca artist, mai vine si din Alba iar eu fiind din Sebes, jud Alba am o oarecare slabiciune pentru asta si in plus m-am simtit oarecum mai aproape de casa! :)

 

De ce iti este cel mai teama la "Vocea Romaniei"?

Cel mai teama imi e ca emotiile o sa isi faca de cap si ca nu pot sa ii arat antrenorului meu si celor de acasa ce si cine sunt eu muzical si uman.:)

 

Care sunt vocile din Romania care te impresioneaza cel mai mult?

Sunt multe voci bune.. nu imi vin acum in minte nume…una din vocile mele preferate este Catalina Toma.

 

Dar din afara?

John Legend, Jamie Foxx, Jessie J, Lady Gaga, Adele, Lauryn Hill, Timbaland …am o lista mare. 

 

Ce piesa i-ai compus Nicoletei Luciu?

Am compus o piesa… nu pot sa dau detalii. Nu a venit Nicoleta Luciu la mine personal, ci la studio-ul unor prieteni. Pot sa va zic doar ca am compus-o in 10 minute. Poate intre timp s-a razgandit. Cine stie? Nu vreau sa dau informatii gresite si nici nu cred ca ar fi frumos.

 

Ai vise premonitorii? Ai mai visat ca vei castiga Vocea Romaniei dupa auditiile pe nevazute? Poti sa ne detaliezi un asemenea vis?

Nu am vise premonitorii! Am visat de foarte multe ori de cand toata nebunia cu Vocea Romaniei! M-am visat pe scena, dar nu aveam trofeul in mana. Aveam doar sentimentul ala de bucurie si pace in suflet! Si visul asta s-a repetat de 4-5 ori. Probabil pentru ca ma gandesc foarte mult la concurs. Poate ca ma gandesc inainte sa adorm iar in vis continui gandul.. cine stie? Nu am vise premonitorii, dar sunt o visatoare!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni