• Emisiuni
  • Vocea României
  • Feli Donose, schimbare incredibila de look. Cum arata ACUM fosta concurenta de la "Vocea Romaniei"

Feli Donose, schimbare incredibila de look. Cum arata ACUM fosta concurenta de la "Vocea Romaniei"

Feli Donose, schimbare incredibila de look. Cum arata ACUM fosta concurenta de la "Vocea Romaniei"

Una dintre cele mai bune cantarete care au ajuns la "Vocea Romaniei" a fost Fely Donose. Show-ul pare ca a schimbat-o pe tanara, inclusiv in ceea ce priveste look-ul.

Feli Donose a cucerit publicul si juriul de la Vocea Romaniei cu vocea si optimismul sau. Artista a ajuns in semifinala show-ului si a reusit sa lanseze cateva piese care au ajuns in topurile muzicale din Romania.

Citeste si: Surpriza de proportii pe scena The Voice. Ce au vazut cei patru jurati in momentul in care si-au intors scaunele

Feli Donose s-a remarcat atat datorita talentului sau, cat si datorita frumusetii. Dupa participarea la "Vocea Romaniei", Feli Donose si-a schimbat de cateva ori look si a slabit spectaculos. Acum, artista si-a surprins sustinatorii cu o noua imagine. Frumoasa Feli a renuntat la nuanta roscata care a consacrat-o in favoarea unei nuante de blond. 

Feli Donose s-a lasat pe mana unui make-up artist, iar rezultatul este de-a dreptul spectaculos. Machiajul aplicat de specialistul in infrumusetare ii pune in evidenta trasaturile frumoase ale fetei, iar privirea ei este electrizanta. 

FELY tonight !using M.A.C & NUMERIC PROOF productslashes by www.cupio.rohair: Adriana Lucovicimake up & photo: Ovidiu Perta

Posted by Ovidiu Perţa's Make-up Corner on Thursday, October 1, 2015


 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni