• Emisiuni
  • Vocea României
  • Etapa audițiilor pe nevăzute de la Vocea României s-a încheiat. Antrenorii și concurenții se pregătesc de Knockout-uri

Etapa audițiilor pe nevăzute de la Vocea României s-a încheiat. Antrenorii și concurenții se pregătesc de Knockout-uri

Etapa audițiilor pe nevăzute de la Vocea României s-a încheiat. Antrenorii și concurenții se pregătesc de Knockout-uri

S-a încheiat etapa audițiilor pe nevăzute din sezonul 9 Vocea României, iar echipele antrenorilor sunt complete, însă mai mult decât atât, pentru prima dată în cea mai tare competiție a vocilor, Smiley merge în runda Knockout-urilor cu 16 concurenți, cu unul mai mult decât colegii lui.

Vineri seară, chiar dacă aveau câte 15 voci în echipă, antrenorii nu au rezistat atunci când au auzit interpretarea ultimului concurent și s-au întors cu toții pentru a-l atrage în echipa lor.
A fost o ediție plină de energie, de momente care au ridicat publicul în picioare și de decizii surprinzătoare. 

Vocea României a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban, show-ul a înregistrat 9.6 puncte de rating și 29.8% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.8 puncte de rating și 14.9% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:47, aproape 2 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Tensiune, luptă și decizii surprinzătoare 

Aseară, ultimii concurenți au urcat pe scena vocilor determinați să impresioneze. Toți au fost răsplătiți cu aplauze din partea publicului, iar șase dintre ei au reușit să întoarcă scaunele antrenorilor și să meargă în următoarea etapă a competiției, Knockout-urile.

Chiar dacă aveau formula completă, de 15, Smiley nu a rămas indiferent la auzul unui concurent, așa că s-a întors alături de Horia, Irina și Tudor și a fost ales.

Cei care au convins antrenorii sunt: Andi Țolea – echipa Smiley, Aneta Gașpar și Britta Seidner – echipa Tudor, Lavinia Bajinariu și Amanda Aprotosoaei – echipa Irina, iar Răzvan & Oana Ailoae – echipa Brenciu.

Vinerea viitoare, de la 20:30, tensiunea crește la Vocea României, în etapa Knockout-urilor! Antrenorii formează trio-uri și lucrează împreună cu echipele lor pentru a găsi cele mai bune piese și pentru a crea momente memorabile.

Vocea României – Doar vocea contează!



 

Vezi si Vocea României - Sezonul 9, Ediția 8

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni