• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "Esti aproape voinicel". Adevarul despre inaltimea lui Pavel Bartos. Vezi imaginea care a strans peste 10.000 de like-uri

"Esti aproape voinicel". Adevarul despre inaltimea lui Pavel Bartos. Vezi imaginea care a strans peste 10.000 de like-uri

"Esti aproape voinicel". Adevarul despre inaltimea lui Pavel Bartos. Vezi imaginea care a strans peste 10.000 de like-uri

Nu de putine ori inaltimea lui Pavel Bartos a reprezentat un subiect de glume pentru colegii sai, el fiind unul dintre cei mai scunzi artisti din Romania.

Din dorinta de a le demonstra faptul ca nu este chiar atat de mic pe cat se spune, actorul a postat pe contul personal de Facebook o imagine cu care a aratat contrariul.

Aflat in parc, langa un loc de joaca, Pavel Bartos s-a fotografiat langa un panou pe care este gradata inaltimea din 10 in 10 cm.

Cu aproape 1.75 m, Pavel Bartos se incadreaza la categoria "Maricel", lucru cu care s-a si mandrit spre amuzamentul fanilor. "Oau! Am dovada ca sunt "maricel"!?! V-am pupat!", a fost mesajul postat de vedeta.

Mesajele din partea admiratorilor nu au intarziat sa apara, acestia glumind pe seama fotografiei: "Hai ca mai ai un pic si ajungi voinicel", "Esti aproape voinicel:))", "Pentru foarte multi dintre noi esti MARICEL - VOINICEL" au fost cateva dintre comentariile la poza care a strans peste 10.000 de like-uri in mai putin de 20 de ore.

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni