• Emisiuni
  • Vocea României
  • Este idolul a milioane de oameni si are mereu aparitii spectaculoase. Cum arata acum Loredana Groza

Este idolul a milioane de oameni si are mereu aparitii spectaculoase. Cum arata acum Loredana Groza

Este idolul a milioane de oameni si are mereu aparitii spectaculoase. Cum arata acum Loredana Groza

Loredana se numara printre vedetele de la noi din tara care reusesc mereu sa isi surprinda in mod placut fanii si care impresioneaza de fiecare data cu alegeri vestimentare originale si schimbari de look indraznete.

Antrenoarea de la "Vocea Romaniei" este mereu aranjata, perfect machiata si coafata si opteaza de cele mai multe ori pentru tinute indraznete si elegante. Fanii vedetei stiu ca aceasta nu se sfieste atunci cand vine vorba despre schimbari in ceea ce priveste aspectul fizic, iar cea mai recenta imagine ne demonstreaza chiar acest lucru.

Intr-un dintre pozele publicate pe pagina de Facebook, Loredana le-a aratat fanilor ca poate sa poarte orice fel de coafura. Vedeta a optat pentru par carliontat de aceasta data, iar aparitia ei i-a surprins in mod placut pe prietenii virtuali.

"Te pup creata mea frumoasa", "Cretulina noastra,ce frumoasa esti!!!te iubim", "Mereu frumoasa draga mea Loryyy!!!!", sau "Foarte frumos aranjat parul", au fost numai cateva dintre comentariile lasate de fani in josul postarii.

Fara urma de indoiala, Loredana Groza se numara printre putinele artiste care au reusit sa se reinventeze de-a lungul anilor si sa isi cucereasca fanii cu fiecare piesa lansata. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni