• Emisiuni
  • Vocea României
  • Emoțiile cresc în ultima semifinală Vocea României! Mâine, de la ora 20:30, la PRO TV

Emoțiile cresc în ultima semifinală Vocea României! Mâine, de la ora 20:30, la PRO TV

Emoțiile cresc în ultima semifinală Vocea României! Mâine, de la ora 20:30, la PRO TV

Au demonstrat că au calități vocale extraordinare, au fost votați de public și au ajuns la un pas de marea finală. Semifinaliștii sezonului 9 Vocea României au cântat, au impresionat și acum sunt pregătiți de o nouă luptă: mâine, de la 20:30.

Andi Țolea și Elena Ilie, din echipa Smiley; Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean, din echipa Irina; Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter, din echipa Tudor; Elena Bozian și Adriana Simionescu, din echipa Horia sunt pregătiți să cucerească din nou românii cu reprezentații de neuitat. Telespectatorii își pot vota favoriții prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de maximum 10 ori fiecare concurent, sau online, gratuit, un singur vot/echipă, doar după START VOT, și astfel vor hotărî cine sunt cei patru finaliști ai celei mai tari competiții a vocilor.

Mâine seară, concurenții vor aduce pe scenă câte două momente formidabile: fiecare va cânta o piesă, iar antrenorul va urca pe scenă alături de cei doi semifinaliști într-un moment special. Fiecare echipă creează momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor. Voturi care îi pot duce în finală, mai aproape de marele trofeu și de premiul în valoare de 100.000 de euro.

Miza este imensă – locul în marea finală. Cine va reuși să demonstreze că merită această șansă și cine va rata calificarea, aflăm mâine de la 20:30, la PRO TV. 

Vocea României – Doar vocea contează!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni