• PRO TV
  • Emilian Oprea este ”scăpat de sub control” în superproducția ”VLAD” de la PRO TV

Emilian Oprea este ”scăpat de sub control” în superproducția ”VLAD” de la PRO TV

Emilian Oprea este ”scăpat de sub control” în superproducția ”VLAD” de la PRO TV

Violent, impulsiv, loial, carismatic. Emilian Oprea face un rol excepțional în primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, ”VLAD”.

Evenimentul cinematografic marca PRO TV, ”VLAD”, spune povestea lui Adrian / Vlad (Adrian Nartea), un tânăr care ajunge în închisoare, după ce este acuzat, pe nedrept, de o crimă. Acesta este trădat chiar de prietenii lui cei mai buni, Ștefan Dragomir (Andrei Aradits) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După ce își înscenează moartea, Vlad primește o șansă nouă. Acesta se va întoarce, iar răzbunarea lui va depăși orice imaginație

Citește și: George Piștereanu, despre superproducția ”VLAD”: ”Este un gen de serial care nu s-a mai făcut la noi”

Unul dintre personajele cheie în primul serial românesc realizat la standarde cinematografice este Leonard Cazacu. Acesta este interpretat de Emilian Oprea, un apreciat actor, renumit pentru filmele  ”De ce eu?” (2015), ”Orizont” (2015) sau ”Câini” (2016). Născut pe 29 octombrie 1977, în Bârlad, acesta este într-o relație stabilă și are doi copii. 

Leonard ”Leo” Cazacu, personajul său din superproducția ”VLAD”, este violent, impulsiv, agitat, dar și loial, tupeist și carismatic.

Leo este fostul prieten al lui Adrian / Vlad, unul dintre cei care l-au trădat și din cauza cărora a ajuns la închisoare. Este un bărbat puternic, șef de securitate al unui hotel deținut de Ștefan (personajul lui Andrei Aradits).

În viața lui, există o femeie pe care o iubește în secret și cu pasiune. Frustrat de nedreptățile din viața lui, Leo e un personaj din ce în ce mai periculos, care poate scăpa oricând de sub control.  

Din biografia lui Emilia Oprea: Tatăl meu e cel mai tare (2012), Despre oameni și melci (2012), Orizont (2015), Mesagerul (2015), De ce eu? (2015), Autoportretul unei fete cuminți (2015), Valea Mută (2016), Minte-mă frumos în Centrul Vechi (2016), Atletico Textila (2016), #Selfie 69 (2016), Coborâm la prima (2018)

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni