• Emisiuni
  • Vocea României
  • Elena Javelea, fosta concurenta de la "Vocea Romania", lanseaza piesa "Spre tine". Single-ul se aude aici - AUDIO

Elena Javelea, fosta concurenta de la "Vocea Romania", lanseaza piesa "Spre tine". Single-ul se aude aici - AUDIO

Elena Javelea, fosta concurenta de la "Vocea Romania", lanseaza piesa "Spre tine". Single-ul se aude aici - AUDIO

Elena Javelea a participat la "Vocea Romaniei" ca mebra a echipei lui Tudor Chirila. Tanara locuieste in Chisinau si studiaza Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice.

Elena Javelea a studiat timp de 5 ani vioara si a cantat in corul scolii in liceu. La vremea respectiva nu i-a placut deloc acest instrument, insa ulterior si-a dat seama ca ajutat-o foarte mult sa inteleaga mai bine muzica.

Atunci cand a participat la "Vocea Romaniei", Elena Javelea avut o interpretare puternica si senzuala a piesei "You can leave your hat on" atunci cand a pasit pe scena si a reusit sa intoarca scaunul lui Tudor Chirila, care a luat-o in echipa lui.

Citeste si: A topit inimile juratilor si a adus lacrimi in ochii publicului. Pentru el muzica inseamna totul: vezi un moment magic

In etapa confruntarilor, frumoasa Elena, care inca de la inceput a fost asemanata cu celebra Angelina Jolie, a interpretat melodia "I put a spell on you", alaturi de Petra Acker, iar Tudor a ales sa mearga mai departe in alaturi de Petra.

Chiar daca nu a ajuns pana in etapa live-urilor, Elena nu s-a lasat descurajata, iar astzai le-a oferit fanilor ei o surpriza de proportii. Recent, Elena a lansat si un single, intitulat "Spre tine"

"Dupa vocea Romaniei s-au schimbat din punct de vedere muzical unele lucruri. Impreuna cu un coleg de aici din Chisinau am inceput sa lucram la cateva  piese. E o joaca de-a producatorul si artistul. Experimentam... poate iese ceva", a declarat Elena Javelea.

"El mi a aratat linia melodica a piesei si am insistat sa scriu eu versurile... Nu mi-a iesit din prima, insa a fost un proces interesant. E o piesa in care ma regasesc si traiesc o senzatie deosebita atunci cand cant ceva propriu", a mai povestit Elena despre noua ei piesa. 

Vocea ei i-a adus multe premii in concursuri nationale si internationale. Isi doreste sa atinga celebritatea si este constienta ca Romania ii poate oferi mai multe oportunitati, dar nu ar putea niciodata sa plece din Chisinau deoarece acolo este familia ei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni