Elena Bozian, seminfinalistă Vocea României: „Mă simt privilegiată”

Elena Bozian, seminfinalistă Vocea României: „Mă simt privilegiată”

Elena Bozian a ajuns printre cei mai buni 8 concurenți de la Vocea României 2019 și deja simte că a realizat mai mult decât și-a imaginat înainte de a urca prima dată pe scenă.

Horia Brenciu poate răsufla ușurat și privi cu speranță spre finală. Are două voci de aur în semifinală. Vineri seară, cei mai buni concurenți din acest sezon al show-ului Vocea României se vor bate pentru un loc în marea finală.

Printre ei este și Elena Bozian, o tânără de 23 de ani din Pitești care activează ca inginer economist. Deși a terminat Politehnica, și-ar fi dorit să studieze muzica. E pasiunea ei, deși mulți dintre cunoscuții săi i-au spus să renunțe la acest vis fiindcă nu are talent.

S-a înscris la Vocea României fără să anunțe pe cineva, pentru a vedea dacă ceea ce îi spuneau cei din jur e adevărat. Curând a aflat că toți s-au înșelat și ea chiar are talent.

„Am câștigat foarte mult de când am venit aici. Am câștigat un bagaj de cunoștințe, poate și experiență. S-au mai diminuat și emoțiile, dar tot sunt, pentru că e normal să fie. Te vede o țară întreagă... eu mă simt privilegiată”, mărturisește Elena.

Tânăra din Pitești spune că etapa în care a ajuns presupune mai multă atenție la detalii, care fac diferența în drumul spre finală. 

„Trebuie să fii din ce în ce mai bun. E ceva normal. Un artist asta face”, mai spune Elena Bozian, care a câștigat enorm la capitolul încredere personală de când este la Vocea României.

În liceu obișnuia să cânte la nunți, însă deseori se temea să nu o dea în bară fiindcă nu are studii muzicale. Nu numai că nu a dezamăgit, dar, de-a lungul anilor, Elena Bozian a făcut totul pentru a deveni mai bună.

Vocea României - Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni