• PRO TV
  • El este cel mai mare fan al lui Miley Cyrus. Barbatul care are nu mai putin de 22 de tatuaje cu tanara cantareata

El este cel mai mare fan al lui Miley Cyrus. Barbatul care are nu mai putin de 22 de tatuaje cu tanara cantareata

El este cel mai mare fan al lui Miley Cyrus. Barbatul care are nu mai putin de 22 de tatuaje cu tanara cantareata

Infocat sau obsedat? Un fan al artistei si-a acoperit corpul de tatuaje care o infatiseaza ori care au legatura cu Miley Cyrus.

Pana acum, Miley Cyrus a strans o colectie impresionanta de tatuaje, dar numarul acestora paleste pe langa cele... 22 pe care le are cel mai mare fan al ei. Si absolut toate au legatura cu ea, potrivit perfecte.ro.

Barbatul, al carui nume este Carl McCoid, este originar din Anglia si si-a exprimat in repetate randuri obsesia pentru cantareata americana.



"Miley Cyrus, esti un Miracol. Te iubesc atat de mult. Nimeni nu este mai frumos, mai talentat sau mai sexy decat tine. Am 22 de tatuaje cu tine. Exista un inger in LA!", a scris fanul recent pe contul sau de Twitter.

Britanicul si-a demonstrat obsesia postand imagini cu tatuajele sale, care variaza de la un portret destul de prost realizat al lui Miley, la autograful ei sau la citate si versuri din melodiile ei. Tatuajele cu Miley ii acopera o suprafata destul de mare din corp si sunt peste tot: de la piept, la brate si la spate.

McCoid, in varsta de 40 de ani, a marturisit ca obsesia lui pentru Miley a inceput in 2009, cand a inceput sa colectioneze imagini cu ea si sa-i urmareasca interviurile. Tinand cont de faptul ca Miley avea doar 17 ani atunci si era inca minora, trebuie sa recunoastem ca aceasta pasiune nu pare una tocmai sanatoasa.

Barbatul a divortat recent de sotia lui, dar a insistat ca obsesia lui pentru Miley nu are nicio legatura cu despartirea, desi a recunoscut ca sotiei sale i s-a parut "putin ciudat".

Bineinteles ca insasi Miley Cyrus a aflat despre pasiunea pe care britanicul a facut-o pentru ea si a marturisit la un moment dat ca o sperie. Partea buna este ca McCoid a realizat si el ca obsesia lui si colectia lui de tatuaje nu sunt tocmai normale si a spus intr-un interviu pentru PopCrush.com: "Cred ca ar trebui sa merg la un psiholog sa vorbesc despre asta".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni