• Emisiuni
  • Vocea României
  • El a facut-o pe Jessie J sa se intinda pe scena pentru el, la "The Voice UK". Ash Morgan a slabit enorm si scoate primul album

El a facut-o pe Jessie J sa se intinda pe scena pentru el, la "The Voice UK". Ash Morgan a slabit enorm si scoate primul album

El a facut-o pe Jessie J sa se intinda pe scena pentru el, la "The Voice UK". Ash Morgan a slabit enorm si scoate primul album

Ash Morgan a facut senzatie in sezonul trecut al emisiunii "The Voice UK', cu una dintre cele mai bune auditii din istoria show-ului, iar vocea sa nu a trecut neobservata.

Britanicul in varsta de 27 de ani a reusit sa dea lovitura pe piata muzicala din Marea Britanie si a anuntat pe contul sau de Facebook ca a batut palma pentru a scoate primul sau album, care va aparea la primavara.

"Va multumesc pentru sprijinul vostru! Imi doresc sa fi vorbit portugheza, poloneza, greaca si multe altele pentru a va putea multumi tuturor. Am intrat in studioul de inregistrari asa ca in primavara veti putea gasi pe piata primul meu album. Va iubesc!", a scris Ash pe reteaua de socializare.

Nu pierde magia de sambata seara! "Vocea Romaniei" revine cu momente de senzatie la ProTV.

Ash s-a facut remarcat inca de la auditiile pe nevazute de la "The Voice UK', unde a interpretat melodia "Never Tear Us Apart" si a reusit sa intoarca toate cele patru scaune. Jessie J s-a intors prima si a fost atat de entuziasmata de talentul fenomenal al cantaretului incat s-a intins pe scena pentru el, indemnandu-l sa cante mai departe. 
 

 

Morgan a intrat in echipa lui Jessie si a reusit sa treaca de confruntari, insa a fost eliminat in etapa show-urilor live.
 


 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni