• Emisiuni
  • Vocea României
  • El a devenit favorit la "The Voice" dupa aceasta interpretare. Antrenorii au fost impresionati: "Esti incredibil. Nu mai avem ce sa te invatam"

El a devenit favorit la "The Voice" dupa aceasta interpretare. Antrenorii au fost impresionati: "Esti incredibil. Nu mai avem ce sa te invatam"

El a devenit favorit la "The Voice" dupa aceasta interpretare. Antrenorii au fost impresionati: "Esti incredibil. Nu mai avem ce sa te invatam"

Al cincilea sezon al emisiunii "The Voice" a ajuns la etapa live-urilor, in care fiecare concurent incearca sa convinga publicul ca merita titlul de cea mai buna voce din SUA.

Unul dintre favoritii concursului este Preston Pohl, aflat in echipa lui Adam Levine. Pohl a reusit una dintre cele mai bune interpretari ale sale, in ciuda faptului ca melodia aleasa nu s-a potrivit cu stilul rock pe care il prefera concurentul.

Preston a cantat melodia "Nothin' on you", a lui Bruno Mars si a reusit sa armonizeze vocea sa puternica si usor ragusita, perfecta pentru rock, cu tonalitatea piesei.

Blake Shelton a fost de-a dreptul impresionat de prestatia lui Pohl si l-a laudat pentru  pasiunea pe care o pune in fiecare interpretare, in timp ce Christina Aguilera l-a complimentat cu generozitate pe concurent: "Ai un talent deosebit si abilitatea de a transforma orice melodie ai canta intr-una clasica".

"Nimeni din acest concurs nu suna la fel de bine ca tine. Ai un talent innascut, nu am ce sa mai antrenez la o voce ca a ta", l-a laudat Adam Levine.

Publicatiile online de peste Ocean au evaluat prestatia lui Pohl cu note foarte bune, in timp ce mai multe sondaje il plaseaza pe concurent in fruntea clasamentului, ca favorit pentru a castiga sezonul acesta de la "The Voice".

De asemenea, echipa lui Adam Levine este considerata drept cea mai puternica, avand cei mai buni conurenti din competitie.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni