• PRO TV
  • E oficial! Irina Rimes este noul antrenor de la Vocea Romaniei

E oficial! Irina Rimes este noul antrenor de la Vocea Romaniei

E oficial! Irina Rimes este noul antrenor de la Vocea Romaniei

Irina Rimes, artista cu milioane de fani pe YouTube, e noul antrenor de la ,,Vocea Romaniei”.

Unul dintre cei patru noi antrenori de la „Vocea Romaniei” a fost deja dezvaluit! Primele indicii PRO TV au dus catre Irina Rimes, artista care a compus, de-a lungul timpului, piese pentru Inna, Antonia, Raluka, Alina Eremia, Nioleta Nuca sau Andra. 

Incepand de azi, Irina e oficial noul antrenor de la „Vocea Romaniei”, iar noi ii dorim mult succes si cat mai multe scaune intoarse. 

Intr-un interviu acordat site-ului perfecte.ro, artista a vorbit pentru prima data despre venirea ei la „Vocea Romaniei”. 

„Eu consider ca venirea mea la Voce nu e intamplatoare si cred ca, daca mi s-a oferit aceasta sansa, trebuie neaparat sa fac ceva cu ea. Ceva mai presus decat viitorul meu sau cariera mea. Nu stiu daca o sa pot, dar mi-as dori foarte mult sa descopar niste valori care nu s-au exploatat pana acum. Niste valori chiar nationale.”, a spus Irina pentru perfecte.ro.
 


 

Irina Rimes a devenit cunoscuta dupa ce, in 2012, a participat la show-ul “Fabrica de Staruri”, in Republica Moldova, unde a si ajuns in finala. Ulterior, ea a lansat piesa ,,Visele”, care a ajuns rapid in topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale si i-a adus, in 2016, un premiu pentru cel mai bun debut al anului. Pe langa propriile piese, Rimes a mai compus si pentru alti artisti cunoscuti din industria muzicala din Romania. Antonia, Andra sau Inna sunt doar cateva artiste care au lansat piese semnate de Irina. 

Vezi pe protvplus momentul de dezvăluire de la Românii au talent cu noul antrenor, Irina Rimes

Zilnic vei afla noutăți pe pagina oficială Facebook Vocea României și pe protvplus.ro.

Cine mai vine in scaunele de jurat de la ,,Vocea”, cum va arăta noul sezon, ce se schimbă, care sunt provocările, cum te poți implica? Indiciile vor continua si in perioada urmatoare, asa ca urmareste ,,Vocea” si fii tu primul care afla totul despre noul sezon. 



 

 

Vrei sa iti descoperi limitele si sa le depasesti? Lupta sa fii primul campion NINJA WARRIOR ROMANIA! Inscrie-te!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni