• Emisiuni
  • Vocea României
  • "E frumos când un concurent vine la Vocea României, cântă o piesă și auzi 10”. Emisiunea, lider absolut de audiență

"E frumos când un concurent vine la Vocea României, cântă o piesă și auzi 10”. Emisiunea, lider absolut de audiență

"E frumos când un concurent vine la Vocea României, cântă o piesă și auzi 10”. Emisiunea, lider absolut de audiență

Vocea României a adus aseară bucurie și emoție pe scenă, iar antrenorii și-au mărit echipele cu noi voci care vor electriza publicul. „Ești un personaj extrem de necesar în show-ul ăsta. E foarte frumos când un concurent vine la Vocea României, cântă o piesă și auzi 10”, i-a spus Tudor Chirilă unei concurente.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:03, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 9.1 puncte de rating și 28.2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.8 puncte de rating și 20.8% share. 

Peste 1.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:56, peste 1.8 milioane de români se uitau la Vocea României.

 „Nu se poate așa ceva”; „E de pe altă planetă”; „Am nevoie de tine în echipa mea” – au fost unele dintre remarcile antrenorilor și prezentatorului după ce concurenții care au urcat, aseară, pe scena Vocea României i-au impresionat.

Noi momente spectaculoase din etapa audițiilor pe nevăzute pot fi urmărite vinerea viitoare, de la 20:30. Emisiunea Vocea României poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni