• PRO TV
  • "E dezgustător, copiii vor citi asta". O nouă controversă dintre Brad Pitt și Angelina Jolie

"E dezgustător, copiii vor citi asta". O nouă controversă dintre Brad Pitt și Angelina Jolie

"E dezgustător, copiii vor citi asta". O nouă controversă dintre Brad Pitt și Angelina Jolie

Brad Pitt o critică pe fosta lui soție, Angelina Jolie pentru că a mediatizat prea mult divorțul celor doi actori de la Hollywood.

Potrivit mai multor surse din partea celor de la Daily Mail, Brad Pitt este nemulțumit de faptul că fosta lui soție a dat atenție presei despre divorțul lor și că este un lucru "dezgustător, copiii noștri vor citi aceste lucruri pe internet, ar fi spus Brad Pitt". Cele două vedete trebuia să fie cât mai discreți, fără să fie  publicat divorțul lor peste tot. 

Cei doi au decis să pună capăt mariajului lor, din cauza infidelității lui Brad Pitt și al consumului excesiv de alcool al acestuia, după spusele Angelinei Jolie. De asemenea, actrița în vârstă de 43 de ani l-a acuzat pe Brad Pitt că trebuie să plătească pensie alimentară copiilor lor. 

După aceste declarații între cei doi a izbucnit un război juridic. Avocatul lui Brad Pitt a susținut că actorul i-a oferit Angelinei suma de 8 milioane de dolari pentru a ajuta-o să cumpere casa. De asemenea, Brad a contribuit cu peste 1.3 milioane de dolari pentru achitarea facturilor și pentru beneficiul copiilor și a fostei sale soții.

Fostul cuplu au împreună șase copiii, pe Maddox (16 ani), Pax (14 ani), Zahara (13 ani), Shiloh (12 ani) și pe gemenii Vivienne și Knox ( 9 ani). 

Sursa foto - Daily Mail

Averea Angelinei Jolie este evaluată la 160 de milioane de dolari. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni