• PRO TV
  • Iulian Canaf a avut parte de o surpriza din partea Loredanei. Artista a tinut sa cante o piesa impreuna cu Canaf in stilul sau caracteristic

Iulian Canaf a avut parte de o surpriza din partea Loredanei. Artista a tinut sa cante o piesa impreuna cu Canaf in stilul sau caracteristic

Iulian Canaf a avut parte de o surpriza din partea Loredanei. Artista a tinut sa cante o piesa impreuna cu Canaf in stilul sau caracteristic

Emisiunea este in intregime pe voyo.ro.

Iulian Canaf a cucerit publicul de la "Vocea Romaniei", iar acum poate fi ascultat... in bazarul de la periferia Iasiului.

Iulian Canaf a vorbit despre familia sa si despre pasiunea sa pentru muzica: "Cum sunt colectionarii de timbre, asa trang eu cd-uri si le pun pe pereti". Iulian Canaf are o serie de sacouri colorate, si mai multe perechi de pantofi speciale cu care a aparut si la Vocea Romaniei.

Se considera un om foarte bogat, doi copii frumosi, familie, doua chitare si o colectie de pantofi si sacouri excentrice.

Sotia lui Iulian Canaf detine un magazin in Iasi de care cei doi se ocupa impreuna. El locuieste cu soacra si cu familia sa si a declarat ca nu isi doreste o casa a lui. "Cred ca daca as fi bogat, as fi rau, as fi coleric."

Loredana, fosta lui antrenoare de la "Vocea Romaniei" a tinut neaparat sa ii faca o surpriza lui Canaf si a venit la "Happy Hour" sa il sustina si sa ii spuna ca este alaturi de el. Cu aceasta ocazie artista a tinut sa ii spuna "Te iubesc" fratelui ei, dar si lui Iulian Canaf.

Cei doi au cantat impreuna piesa care a facut-o pe L:oredana sa intoarca scaunul la "Vocea Romaniei" si au demonstrat ca pot face un duet de exceptie.




 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni