Prima reacție a lui Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României 2019

Prima reacție a lui Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României 2019

Dragoș Moldovan și-a depășit propriile așteptări la Vocea României și acum se bucură de o mare performanță în plan muzical, realizată împreună cu antrenorul lui, Tudor Chirilă.

Vineri seară s-a încheiat sezonul 9 Vocea României, în aplauzele publicului, care și-a desemnat câștigătorul. Finala celei mai tari competiții a vocilor a demonstrat puterea, emoția și energia fiecărui concurent ajuns în această etapă, prin cele trei piese interpretate. 

După 12 reprezentații impresionante, telespectatorii și-au ales favoritul sezonului: Dragoș Moldovan, din echipa Tudor Chirilă, prin intermediul voturile trimise prin sms sau online. Dragoș a câștigat aseară marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro

Vocea României a fost lider de audiență pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 7.8 puncte de rating și 24.1% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 5.0 puncte de rating și 15.4% share.

Emoționat, dar fericit, câștigătorul a declarat: „Când am început această experiență, nu aveam nicio așteptare, îmi doream să cânt și să mă bucur de fiecare moment. Faptul că am câștigat Vocea României este încununarea eforturilor mele din ultima vreme, pe plan muzical. Mă bucur foarte mult că am reușit să câștig și vreau să le mulțumesc, din suflet, celor care m-au susținut și m-au votat să ajung până aici”.

Vezi mai jos ultima piesă a sa din finală!

Toți cei pentru care muzica reprezintă mai mult decât un stil de viață și care își doresc să fie văzuți și aplaudați de o țară întreagă sunt așteptați să se înscrie pe vocearomaniei.protv.ro și să vină la audițiile pentru sezonul 10 Vocea României.

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni