Dragoș Moldovan este câștigătorul Vocea României 2019

20 Decembrie 2019, 23:29


	Dragoș Moldovan este câștigătorul Vocea României 2019
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, castigator, Dragos Moldovan,

Dragoș Moldovan a câștigat marele trofeu Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro.

A fost o finală magică, în care cei patru concurenți, Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian, au demonstrat încă o dată că au calități vocale formidabile și capacitatea de a ridica publicul în picioare.

Încă o dată, Tudor Chirilă a adus trofeul în echipa sa. Antrenorul a fost cucerit de vocea lui Dragoș încă din etapa audițiilor pe nevăzute, iar publicul l-a ales câștigător în această seară. În marea finală, Dragoș Moldovan a cântat trei piese: ”Still Loving You” - cu Tiberiu Albu, ”Cântec prost” - cu Tudor Chirilă, și ”Show Must On”. 

Dragoș (20 de ani) este din Timișoara și e student la Conservator, unde studiază chitara. Tânărul mărturisește că muzica este pe primul loc în viața lui. ”Când sunt obosit, cânt, când sunt fericit, cânt. Cealaltă pasiune a mea este dresajul canin și tot ce înseamnă câini”.

A descoperit rockul la 7 ani, când și-a strâns bani din colindat și a cumpărat prima chitară. Dragoș cântă în 3 trupe, la festivaluri și în cluburi. 

Acum trei ani, a suferit un grav accident de mașină. ”În 2016, am avut un accident cu mașina. Din neatenție, la doar două luni după ce am luat permisul, am alunecat și am lovit violent un copac. Am rămas încarcerat și am intrat în comă. A fost nevoie de două operații, una la cap și una la mână. Fața mea s-a schimbat puțin... În aceste două săptămâni în care am fost în comă, medicii au fost destul de rezervați în privința șansele, dar din fericire am reușit să le demonstrez contrariul. Mă consider foarte norocos”.  


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies