• Emisiuni
  • Vocea României
  • Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian vor lupta pentru trofeul Vocea României 2019

Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian vor lupta pentru trofeul Vocea României 2019

Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian vor lupta pentru trofeul Vocea României 2019

Vineri seară, de la 20:30, cei patru finaliști ai sezonului 9 vor urca pe scenă pentru a aduce în fața telespectatorilor interpretări de neuitat și vor prezenta câte trei momente: unul singuri, unul alături de antrenor și unul alături de un invitat special. 

Dragoș Moldovan, din echipa Tudor, îl va avea alături pe Tiberiu Albu, unul dintre câștigătorii Vocea României, iar Andi Țolea, din echipa Smiley, va cânta alături de interpreta Jo. Jasmina Răsădean, din echipa Irinei, va urca pe scenă cu Liviu Teodorescu, fost participant Vocea, iar Elena Bozian, din echipa Horia, o avea alături pe actrița Oana Sârbu.  

Cu gândul la marele premiu de 100.000 de euro, fiecare finalist s-a pregătit intens și a repetat toată săptămâna pentru a-i surprinde pe cei de acasă și pentru a-i convinge că merită votul lor și titlul de Vocea României. 

În marea finală, decizia stă numai în mâinile publicului, care își poate vota concurentul favorit prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un singur vot. Românii își pot vota preferații doar după ce Pavel Bartoș va spune START VOT! 

Cine îi va impresiona pe telespectatori, va reuși să obțină cel mai mare număr de voturi și va pleca acasă cu marele premiu Vocea României 2019, aflăm vineri de la 20:30 la PRO TV. 

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni