• PRO TV
  • A facut senzatie cu decolteul si rochita sa scurta. Una dintre cele mai sexy aparitii de la "Vocea Romaniei" , pozata in costum de baie

A facut senzatie cu decolteul si rochita sa scurta. Una dintre cele mai sexy aparitii de la "Vocea Romaniei" , pozata in costum de baie

A facut senzatie cu decolteul si rochita sa scurta. Una dintre cele mai sexy aparitii de la "Vocea Romaniei" , pozata in costum de baie

Ana a venit la auditiile pe nevazute insostia de sora, mama si iubitul ei. Are 24 ani si este din Baia Mare, dar locuieste in Cluj, unde lucreaza ca administrator de resurse.

Tanara a povestit la “Vocea Romaniei” ca acum trei ani s-a inscris la Das Supertalent din Germania.  “Nu credeam ca voi fi sunata” marturiseste ea, dar spune ca a fost in culmea fericirii cand a fost invitata sa cante acolo. Cu toate ca reactia juriului a fost pozitiva, nu a fost acceptata mai departe din cauza ca avea accent.

Ai doar 18 ani? Vino la prima editie live a celui mai tare show: "Vocea Romaniei"!

Acum, e increzatoare in sansa ei si sustine ca va face tot posibilul pentru a avea o cariera in domeniul muzical. “Nu se poate renunta atat de usor. Acum voi lupta pana la capat” a declarat ea la “Vocea Romaniei”. 

Pe pagina ei de Facebook, Ana Diana Kalmar, care si-a luat numele de scena Anne, posteaza deopotriva inregistrari ale pieselor pe care le canta in cluburi sau la evenimente, dar si fotografii artistice sau din vacanta, cu ea in costum de baie.




Sursa foto: Facebook
 

Ana Diana Kalmar a avut de facut o alegere foarte dificila intre “colosul din Rhodos”, cum s-a autointitulat Brenciu, si “Statuia Libertatii”, cum a numit-o pe Lori. 

Emisiunea "Vocea Romaniei" este INTEGRAL pe Voyo.ro

Impresionati de prestatia Anei, amandoi s-au urcat pe scaun, cu toate ca Loredana era in pericol sa-si piarda echilibrul din cauza tocurilor inalte de doisprezece centimetri. 

Efortul divei a fost rasplatit: Ana a ales “team Lori”, in ciuda ofertei de nerefuzat a lui Horia, care includea spa, cosmetica si masaj.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni