Descopera ce nu stiai despre Oana Tache, V Reporter-ul Vocea Romaniei

Descopera ce nu stiai despre Oana Tache, V Reporter-ul Vocea Romaniei

Oana Tache este o prezenta constanta in lumea media. Ne-am obisnuit cu ea la MTV, apoi la PRO FM, televiziunea si radioul fiind cele doua mari pasiuni pe care Oana le-a transformat in cariera. De-a lungul carierei, Oana a avut ocazia sa ii ia la intrebari pe: David Guetta, Moby, Faithless, Katy Perry, Shakira, Tiesto, Placebo sau Armin van Buuren, invatand de la cei mai buni cum functioneaza industria muzicala si primind sfaturi despre cum sa fii un artist de succes. Acum, Oana este V Reporter la Vocea Romaniei si este inconjurata de muzica buna si voci speciale in fiecare zi. 

Nu multi stiu ca Oana si-a inceput cariera inca de mic copil la Abracadabra, unde a cantat alaturi de colegii ei. Intre 1992 si 2001 a colaborat cu Jolt Kerestely si Virgil Popescu si a intrepretat piese din ce in ce mai variate: de la Louis Armstrong, la Rolling Stones si Queen. Ulterior, Oana a participat la scoala Vedetelor unde a lucrat cu Titus Munteanu si Marius Teicu, participand in acea perioada la Festivalul Mamaia si Festivalul Callatis: "Mama nu m-a lasat sa cant pana la 9 ani. Credea ca n-am voce :). Prima piesa pe care am inregistrat-o la Abracadabra a fost celebra  "Cheek to Cheek" a lui Louis Armstrong. Au urmat apoi zile intregi de inregistrari in studioul lui Jolt Kerestely. La 10 ani aveam in repertoriu peste 20 de evergreen-uri. Cu scoala Vedetelor am ajuns pe scena festivalurilor Callatis si Mamaia si am facut canto cu maestrul Marius teicu.”

Toate aceste eforturi s-au concretizat in 2012 intr-un single produs de Hahaha Production: Take Control, prima piesa a Oanei prin care a demonstrat ca poate face mult mai mult si are voce. “Am scos primul single acum 2 ani la Hahaha Production. Piesa a fost compusa de Serban Cazan si Jazzy Jo si este un featuring cu Speak. Desi in ultimul timp m-am concentrat mai mult pe zona radio si TV, am de gand sa recuperez si o sa incep cu vocalize in backstage la Vocea Romaniei." -  a declarat V Reporter-ul de la Vocea Romaniei.

La Vocea Romaniei Oana va intra in camera concurentilor pentru a aduce cele mai calde reactii, emotii si trairi ale acestora in prim plan, pentru ca "job-ul" de V Reporter presupune sa fii ochii si urechile publicului in culise, atat in direct la Vocea Romaniei, dar si on-line pe vocearomaniei.protv.ro si pe pagina de facebook. Oana ne va prezenta tot ce se intampla in backstage si ne va aduce inregistrari si poze exclusive, aratand publicului emotiile si lacrimile de fericire din culisele celei mai intense competitii a vocilor.

Fenomenul Vocea Romaniei depaseste ecranul televiziorului. Orice roman poate incerca experienta Vocea descarcand aplicatia “Fii Antrenor” din App store si Google Play.

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni