• Emisiuni
  • Vocea României
  • Denis The Motans, în lacrimi în ultima rundă de confruntări de la Vocea României: "Nu l-am văzut niciodată plângând"

Denis The Motans, în lacrimi în ultima rundă de confruntări de la Vocea României: "Nu l-am văzut niciodată plângând"

Denis The Motans, în lacrimi în ultima rundă de confruntări de la Vocea României: "Nu l-am văzut niciodată plângând"

Antrenorii își trimit în ring, vinerea aceasta, de la 20:30, ultimele cupluri care se vor duela pentru un loc în knockout-uri, la Vocea României. Miza este una uriașă, iar concurenții vor da totul pe scenă pentru a-și îndeplini visul de a fi cu încă un pas mai aproape de marele trofeu.  

Relațiile concurenților au trecut dincolo de competiție, iar acțiunile lor au ajuns și la urechile antrenorilor, care nu se sfiesc să împărtășească informațiile pe care le dețin. „Băiatul ăsta îi scrie unei fete de la mine ce frumoasă e una, iar alteia ce frumoasă e cealaltă. Și are și iubită, are prietenă”, le spune Irina colegilor ei despre un concurent din echipa Smiley și Theo Rose.

Dacă înainte de această etapă unele voci s-au făcut remarcate mai mult, de data aceasta lucrurile se schimbă radical în cazul unor concurenți a căror performanță este depășită de cei care reușesc să aibă o reprezentație strălucitoare în ring. Sunt foarte multe răsturnări de situație, emoții uriașe și decizii neașteptate.

„L-ați făcut pe Denis să plângă, iar eu nu l-am văzut niciodată pe Denis plângând”, spune Irina. Care este motivul din spatele lacrimilor lui și cum își justifică reacția, vedem în ultima rundă de confruntări.

Voci uluitoare, atitudine, energie, concurenți care nu încetează să uimească și antrenori pregătiți să meargă mai departe alături de cei mai buni. Toate acestea, dar și multe alte surprize, vinerea aceasta, de la 20:30, la Vocea României.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni