The Motans este foarte încântat de rolul de antrenor la Vocea României

Vocea României este pe cale să înceapă, iar antrenorii sunt entuziasmați pentru noul sezon. Iată declarațiile lui The Motans despre prima sa experiență la acest show!

Mai e foarte puțin timp și începe noul sezon „Vocea României”! Antrenorii sunt pregătiți să facă față tuturor provocărilor care apar și să se bucure de experiența unică. Pentru unii dintre ei emoțiile sunt foarte mari, ocupând pentru prima dată un scaun la celebrul show. The Motans (IDenis Roabeș) și Theo Rose sunt cei care nu au mai trecut prin rolul de antrenori, însă sunt convinși că vor face față cu brio oricărui obstacol!

The Motans (Denis Roabeș) a oferit recent un interviu în cadrul căruia a vorbit despre perspectiva lui despre rolul de antrenor la Vocea României. Acesta este foarte entuziasmat și recunoaște că nu se aștepta să învețe atât de multe lucruri noi. 

„E bine, e o experiență nouă pentru mine. Nu mă așteptam că o să am de învățat atât de multe lucruri de la acest concurs, de la acest show, de la acești oameni care fac parte din el și de la această echipă”, a declarat el.

Mai mult decât atât, despre misiunea pe care antrenorii o au la Vocea României, The Motans (Denis Roabeș) recunoaște că este destul de solicitantă, însă se bucură la maximum de fiecare moment.

„E foarte solicitantă din multe puncte de vedere, să fiu sincer. Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o în acest show, de la Pavel, a fost următoarea: în primul rând trebuie să te simți bine acolo unde ești. Chiar dacă e solicitant, vii aici să îți petreci timpul plăcut. Așa că încerc să merg după filosofia aceasta, e foarte hedonistă, dar trebuie să existe și aspectul acesta în viețile noastre”, a adăugat acesta.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Sursă foto: Denis Roabeș/Instagram

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni