• Emisiuni
  • Vocea României
  • David Bisbal, vocea care a cucerit milioane de fani in intreaga lume, va veni la MAREA FINALA Vocea Romaniei! Vineri, de la 20:30, numai la ProTV!

David Bisbal, vocea care a cucerit milioane de fani in intreaga lume, va veni la MAREA FINALA Vocea Romaniei! Vineri, de la 20:30, numai la ProTV!

David Bisbal, vocea care a cucerit milioane de fani in intreaga lume, va veni la MAREA FINALA Vocea Romaniei! Vineri, de la 20:30, numai la ProTV!

Celebrul cantaret David Bisbal va veni vineri seara in platoul Vocea Romaniei pentru a incanta telespectatorii cu vocea sa ce a cucerit milioane de oameni in intreaga lume!

Aflat la a treia vizita in Romania, David a declarat pentru fanii sai: “Sunt foarte fericit si nerabdator sa va reintalnesc! Ne vedem pe 19 decembrie, la finala Vocea Romaniei, la PRO TV!”.

Emotiile lor sunt si ale tale. Dar tu le dai curajul sa fie invingatori in lupta suprema. TU alegi Vocea Romaniei in Marea Finala, vineri, 20:30, NUMAI la Pro TV!

In 11 ani de cariera David Bisbal a devenit unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicala latino la nivel international. A vandut peste 5 milioane de discuri, a avut sapte turnee internationale si peste 600 de evenimente in jurul lumii. A castigat peste 60 de premii muzicale printre care doua Grammy si Cel Mai Bun Artist Latino Din Lume. Aceste aprecieri i-au adus si un loc in scaunul de antrenor al show-ului The Voice din Spania in 2012, The Voice Kids si The Voice din Mexic in 2013.

Ultimul sau album "You and I" a debutat direct pe locul 1 in 14 tari, devenind Best Seller–ul anului in Spania si depasind recorduri de vanzari in prima saptamana de la lansare. 

David Bisbal a fost prezent in acest sezon Vocea Romaniei inca de la inceput, avand un fan infocat printre concurenti, si anume latino lover-ul Lucian Colareza, care a cucerit-o pe Loredana cu corazon-ul sau.

Se anunta o seara exploziva la Vocea Romaniei, o finala plina de surprize si emotii, un show exceptional care ii va transpune pe cei de acasa in povestea fiecarui cantec, iar publicul va da votul decisiv pentru a alege cine va fi urmatorul castigator al marelui trofeu Vocea Romaniei

Editiile Vocea Romaniei pot fi revazute oricand pe voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni