• PRO TV
  • Dan Helciug a fost ales Fermierul Saptamanii. Cum a motivat Oana Radu aceasta alegere

Dan Helciug a fost ales Fermierul Saptamanii. Cum a motivat Oana Radu aceasta alegere

Dan Helciug a fost ales Fermierul Saptamanii. Cum a motivat Oana Radu aceasta alegere

Cea de-a doua saptamana de la Ferma Vedetelor a inceput in forta, Oana Radu fiind cea care a ales concurentul care urmeaza sa indeplineasca rolul de Fermierul Saptamanii.

Eliminata la sfarsitul primei saptamani de concurs, Oana Radu a fost cea care a ales persoana care urmeaza sa indeplineasca aceasta sarcina pe durata urmatoarelor sapte zile, la finalul carora un alt concurent va fi exclus din competitie. 

"Fermierul Saptamanii va fi o persoana determinata, va fi o persoana inteleapta. Fermierul Saptamanii ales de Oana este Dan Helciug", a anuntat Iulia Vantur, moment in care o parte din concurenti au sarit in sus de fericire, deoarece facusera un pariu in acest sens. 

"Multumesc ca ai acceptat sa vii in acest proiect, deoarece fara tine Ferma ar fi fost mai trista", a declarat Ionut Iftimoaie.

Proclamat Fermierul Saptamanii, Dan Helciug si-a asigurat colegii ca: "De-acum incepe distractia! Petreceri, in fiecare zi petreceri!".

Chiar daca pentru moment lucrurile au decurs intr-un mod vesel, iar toata lumea a parut multumita de aceasta alegere, pentru Dan Helciug urmeaza o saptamana destul de dificila, mai ales ca este nevoit sa aleaga si doi servitori.

 

Ferma Vedetelor poate fi urmarita si pe www.voyo.ro! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni