• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cu plete blonde, oxigenate si acelasi zambet molipsitor. Cum arata Horia Brenciu acum mai bine de 10 ani

Cu plete blonde, oxigenate si acelasi zambet molipsitor. Cum arata Horia Brenciu acum mai bine de 10 ani

Cu plete blonde, oxigenate si acelasi zambet molipsitor. Cum arata Horia Brenciu acum mai bine de 10 ani

Acum cunoscute si indragite pentru carierele lor, vedetele din Romania au fost si ele copii, iar din categoria lor fac parte atat prezentatorul, cat si antrenorii de la "Vocea Romaniei".

Chiar daca acum sunt recunoscuti de aproape toata lumea si mii de fani, carierele lor fiind unele de succes, Smiley, Marius Moga, Loredana, Horia Brenciu si Pavel Bartos au fost copii ca noi toti.

Iar acum mai bine de 10 ani, nu putini sunt cei care nu i-ar fi recunoscut pe cei care acum sa impresioneze cu fiecare lucru pe care il realizeaza, printre acestea fiind si emisiunea "Vocea Romaniei".

Una dintre schimbarile majore a avut-o Pavel Bartos, cel care in vremea adolescentei avea plete.
 
 
Smiley declara intr-un interviu ca in copilarie era un baietel agitat, care nu putea sta locului o clipa. Totul a decurs normal pana la varsta de 10 ani, cand placerea lui Andrei de a asculta muzica s-a transformat in placerea de a canta.
 
 
Compozitorul si cantaretul Marius Moga a fost perfectionist de mic copil. "Micul Mozart", asa cum este poreclit, spune ca a fost atras de muzica de la 6 ani cand i-a transformat oalele mamei sale in tobe.
 
 
Nascut in Brasov pe 27 august 1972, Horia Brenciu si-a inceput cariera in domeniul divertismentului ca prezentator de televiziune. De la emisiuni pentru copii pana la matinale si concursuri, le-a experimentat pe toate. 
 
 
 
Loredana este o artista care a stiut mereu sa tina pasul cu moda si asta a ajutat-o sa fie mereu in top. Anul trecut, cantareata a aniversat 25 de ani de cariera.
 
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni