• PRO TV
  • Cu ce probleme de sănătate se confruntă Tudor Chirilă

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Tudor Chirilă

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a făcut un anunț pe rețelele de socializare în cadrul căruia a declarat că spectacolele sale din perioada următoare nu vor avea loc. Iată ce a pățit artistul!

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Acesta are o carieră impresionantă în domeniul muzicii și a reușit să câștige simpatia publicului larg datorită calităților vocale. Mai mult decât atât, antrenorul de la Vocea României are un mare succes la spectacolele sale, următorul fiind „Visul American” din cadrul FITS. Din păcate însă, acesta nu va avea loc din cauza unor probleme de sănătate cu care Tudor Chirilă se confruntă.

Tudor Chirilă a postat un mesaj pe rețelele de socializare în cadrul căruia a explicat faptul că nu va putea susține spectacolul „Visul american”, din cadrul FITS. În perioada următoare, el va trebui să ia un repaus vocal pentru a se pune din nou pe picioare.

„Nu-mi place să ofer detalii despre starea mea de sănătate, mi se pare că ține de intimitatea fiecăruia dintre noi, dar având în vedere că nu mai pot susține spectacolul «Visul american» programat mâine în cadrul FITS, trebuie să spun că în urma unei perioade intense de suprasolicitare vocală am intrat în repaus vocal total, la recomandarea medicilor. Sper să revin cât mai curând pe scenă.', a scris el pe Facebook.

Și pagina trupei Vama Veche a făcut o postare în cadrul căruia s-a anunțat faptul că toate concertele din următoarea perioadă vor fi anulate. Ei și-au cerut iertare de la fani și au promis că vor reprograma show-urile ratate.

„Salutare, ne pare foarte rău să anunțăm că trebuie să reprogramăm show-ul din această seară de la Berăria H. Precum și concertele din următoarele două săptămâni. Suprasolicitarea vocală l-a adus pe Tudor în situația de repaus vocal total la recomandarea medicilor. Sperăm să ne revedem cu bine pe 29 iulie la Arenele Romane sau la alte concerte programate până atunci. Detalii legate de reprogramarea concertului din seara asta nu putem oferi mai devreme de zece zile.', au scris ei pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Tudor Chirilă/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni