• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cristina Vasiu, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", are un nou single. Asculta aici "Vara se poarta single"

Cristina Vasiu, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", are un nou single. Asculta aici "Vara se poarta single"

Cristina Vasiu, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", are un nou single. Asculta aici "Vara se poarta single"

Frumoasa, plina de energie si extrem de talentata, Cristina Vasiu lanseaza cel de-al treilea single din cariera muzicala.

De aceasta data Cristina a schimbat stilul muzical in favoarea unei piese de vara, fresh, cu beat-uri reggae. Schimbarea nu s-a produs numai in ceea ce priveste stilul muzical, dar si la imaginea artistei. Aceasta a optat de aceasta data pentru o imagine mult mai provocatoare decat ne-a obisnuit pana acum.

 

 

Caravana "Vocea Romaniei" a inceput preselectiile pentru un nou sezon al competitiei de la ProTV. Doar vocea conteaza! Inscrie-te acum  

 

“Vara se poarta single este refrenul care mi-a sunat in minte intr-o dimineata, la prima ora. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma inregistrez si sa le trimit baietilor alaturi de care lucrez pe partea de productie muzicala. Versurile le-am compus foarte repede, alaturi de managerul meu, incercand sa punem in cuvinte experientele noastre. , pentru ca atat fetele, cat si baietii, vor sa se distreze, sa fie la mare, sa se bucure de plaja si de prieteni. E o piesa vesela cu un vibe bun, usor de fredonat, care sper sa-i insoteasca pe tineri in noptile de party”, povesteste Cristina Vasiu pentru urban.ro.

 

Dupa experienta show-ului “Vocea Romaniei”, Cristina Vasiu si-a canalizat energia pe dezoltarea proiectului solo, asa a ajuns sa lucreze in studio cu o multime de nume celebre din industria muzicala. 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni