• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cristi Nistor, finalistul Loredanei de la "Vocea Romaniei", despre viata de dupa show: "Imi place ca am multe admiratoare"

Cristi Nistor, finalistul Loredanei de la "Vocea Romaniei", despre viata de dupa show: "Imi place ca am multe admiratoare"

Cristi Nistor, finalistul Loredanei de la "Vocea Romaniei", despre viata de dupa show: "Imi place ca am multe admiratoare"

Cristi Nistor este protejatul Loredanei de la "Vocea Romaniei. Simpaticul finalist cu mare lipici la fete si-a vazut visul cu ochii. A a cantat cu Lori in Israel si a avut o multime de concerte in tara.

Tanarul de 26 de ani din Ludus este extrem de ambitios si are mari planuri in cariera de artist. "M-am obisnuit sa ma ajut singur", povesteste Cristi, care, chiar daca nu arata ca sufera, traverseaza o perioada dificila in familie.

Tatal lui, omul care l-a sprijinit si i-a fost mereu aproape, este grav bolnav.

"Vocea Romaniei" a fost pentru Cristi Nistor o rampa de lansare.

Tanarul si-a demonstrat talentul cu care a impresionat nu doar publicul, ci si pe Loredana care l-a luat sub aripa ei protectoare. Dupa concurs, Lori si Cristi au cantat impreuna pentru romanii de peste hotare.


De la "Vocea Romaniei", la concerte cu Loredana: Cristi Nistor pe www.acasatv.ro

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni