• Emisiuni
  • Vocea României
  • Prima editie a Confruntarilor de la "Vocea Romaniei": O melodie, doua voci, un singur castigator!

Prima editie a Confruntarilor de la "Vocea Romaniei": O melodie, doua voci, un singur castigator!

Prima editie a Confruntarilor de la "Vocea Romaniei": O melodie, doua voci, un singur castigator!

Astazi, de la ora 20:15 ProTV difuzeaza prima editie a “Confruntarilor” de la “Vocea Romaniei”. Dupa ce si-au format echipe de catre 14 concurenti, fiecare antrenor va stabili duete intre membrii echipei sale, in urma carora unul dintre ei va fi eliminate.

Deciziile sunt greu de luat, asa ca fiecare dintre cei patru vor avea nevoie de consilierea unui co-antrenor. La fel ca si anul trecut, Marius Moga va lucra alaturi de Randi.




“E foarte important sa fii pe aceeasi lungime de unda cu cel cu care lucrezi. Eu si Randi ne completam, privim amandoi in aceeasi directie, iar asta cred ca este important si pentru elevii echipei mele. Vor avea parte de o indrumare de doua ori mai eficienta!”, a declarat Marius. 

Cristi Minculescu a fost una din marile suprize ale acestei editii. Rockerul a acceptat cu  entuziasm sa faca parte din acest proiect. “Am fost placut surprins de invitatia Loredanei. Este onorant sa faci parte dintr-un show de asemenea magnitudine. Am intalnit prieteni vechi, mi-am facut unii noi, a fost o experienta pe care imi doresc s-o repet”, a declarant incintat Cristi Minculescu.  



Smiley il va avea alaturi de el pe Serban Cazan. Desi in timpul emisiunii sta in partea stanga, Serban este mana dreapta a lui Smiley, producator in cadrul Hahaha Production. “Experienta de la “Vocea Romaniei” a fost nemaipomenita. Am stat alaturi de cel mai bun prieten si, zic eu, am reusit sa facem show! Concurentii din echipa noastra sunt adevarati artisti, iar ce au facut pe scena va va surprinde cu siguranta”, a povestit el.

Alaturi de Horia Brenciu va sta si de aceasta data buna lui prietena, Monica Anghel. “Sezonul acesta veti vedea concurenti foarte buni, sigur ca si anul trecut au fost, insa cel putin din ce am vazut eu pana acum mi s-a parut ca m-am intalnit cu niste oameni foarte hotarati sa castige “Vocea Romaniei”, foarte seriosi si muncitori. Ceea ce e firesc intr-un concurs de calibrul acesta. In momentul in care ne-am intalnit la pian cu cei din echipa pe care o consiliez, Horia alesese deja piesele pentru ei si eu am incercat sa le impartasesc din tainele tehnicii vocale, care nu este deloc usoara.



E vorba de abilitati care se dobandesc in timp, prin exercitiu zilnic, prin munca. Sper insa ca au inteles ce le-am explicat, eu am constiinta impacata ca le-am spus unor tineri talentati ce sa faca si imi doresc sa tina minte tot si sa aplice si sa exerseze pe viitor aceste tehnici. M-am bucurat foarte tare sa-l vad pe Cristi Minculescu alaturi de Loredana. Ce mi-a placut la el este nu numai simtul umorului – o calitate pe care o stim noi toti cei ce ii suntem apropiati – insa, repet, ce mi-a placut foarte mult este ca a reusit sa surprinda esenta fiecarui concurent in putine cuvinte, a avut comentarii foarte scurte, dar pertinente. Ca sa inchei, va asigur ca de saptamana viitoare veti vedea niste confruntari cu adevarat spectaculoase”, a povestit Monica. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni