• Emisiuni
  • Vocea României
  • Confruntări Vocea României 2022: Vlad Nicolici și Laura Oana, o explozie de energie cu piesa "Roata Morii se-nvârtește"

Confruntări Vocea României 2022: Vlad Nicolici și Laura Oana, o explozie de energie cu piesa "Roata Morii se-nvârtește"

Vlad Nicolici și Laura Oană sunt doi concurenți care au luat cu asalt scena de la Vocea României. Duo-ul ales de The Motans pentru confruntări a oferit o reintepretare a piesei Roata Morii se-nvârtește, care i-a făcut pe antrenori să se ridice în picioare.

"A fost o explozie de energie momentul vostru. A fost ceva fix pe sufletul meu. Eu m-am distrat maxim, poate că nici nu am fost atentă la voci așa cum ar fi trebuit să fiu. Pentru că mă distram, dansam. Eram cu voi pe scenă", a spus Irina Rimes

"Sincer, eu nu v-aș fi pus împreună. Mi se pare că pentru moment a fost foarte bine că ați fost împreună, pentru că v-ați ajutat unul pe celalalt. Dar pentru echipa Denis o să fie o pierdere mare, oricare dintre voi. Îi mulțumesc lui Denis că m-a ajutat să îl descopăr și eu pe Vlad. Ți s-a potrivit foarte bine. Mi se pare că momentul a înăbușit-o un pic pe Laura. Mie mi-a plăcut mai tare Laura în audițiile pe nevăzute", a adăugat și Smiley.

La finalul momentului, The Motans a ales să meargă mai departe cu Laura Oanea, iar Vlad Nicolici a fost salvat de Smiley și Theo Rose.

Vezi interpretarea celor doi în materialul video de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni