• Emisiuni
  • Vocea României
  • Concurenții luptă în etapa confruntărilor. Tudor Chirilă: "Asta-i Vocea României – când alegerea pare imposibilă"

Concurenții luptă în etapa confruntărilor. Tudor Chirilă: "Asta-i Vocea României – când alegerea pare imposibilă"

Concurenții luptă în etapa confruntărilor. Tudor Chirilă: "Asta-i Vocea României – când alegerea pare imposibilă"

25 concurenți au demonstrat că merită încrederea antrenorilor și au reușit să treacă de knockout-uri, fiind cu un pas mai aproape de etapele live ale competiției. În această seară, antrenorii vor decide cine sunt cei 12 concurenți care continuă în spectacolul vocilor. 

Antrenorii sunt deciși să ofere cele mai frumoase confruntări muzicale și au lucrat cu elevii lor pentru ca fiecare detaliu să iasă perfect! În timp ce Horia îi va provoca la autodepășire: ”Toate piesele pe care le-am ales sunt, câteodată, mai mult decât puteți duce.”, Tudor le va da ocazia să fie creativi și să aducă unicitate: ”Vă dau un cântec să vă jucați pe el. Să fiți doi pictori care trag o linie dreaptă, încă una dreaptă, dar faceți și niște tușe aruncate”.

Miza va fi resimțită și de către concurenți: ”Nu dau maximum la repetiții, ci pe scenă. Dacă plec, vreau să fie cu stil”, va spune Andi Țolea, unul dintre elevii lui Smiley înainte de momentul lui. Iar unii dintre ei vor reuși să impresioneze prin interpretări și emoția transmisă: ”Dacă ar fi fost posibil, din scaunul acesta ai fi avut o salvare. Poate contează pentru tine”, îi va transmite Tudor unui concurent din altă echipă care va părăsi competiția. 

Vezi și: Vocea României 2019 - a patra rundă de knockout-uri Victoria Gudima, Eugeniu Codruța și Amanda Aprotosoaei 

Momentele vor reuși să depășească așteptările antrenorilor și vor smulge de la aceștia unele dintre cele mai sincere declarații: ”De la un anumit moment am simțit că sunt un spectator. Nu am mai fost atent la greșeli.”. Cine va spune acest lucru și care sunt cei doi care vor reuși să impresioneze, aflăm în această seară.  

O ediție încărcată de interpretări de neuitat, de emoții duse până la lacrimi, de concurenți dornici să demonstreze că sunt cei mai buni și de antrenori deciși să facă cele mai bune alegeri, astăzi de la ora 20:30 pe PRO TV! 

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni